آموزش نصب جوملا

آنچه در مقاله می‌خوانید

جوملا joomla یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است. قدرت جوملا درعین سادگی و کاربر پسند بودن موجب محبوبیت آن شده است. همانطور که می دانید کار با جوملا نیاز به دانش برنامه نویسی ندارد. اما فریم ورک جوملا بستر مناسبی را برای توسعه دهندگان نیز فراهم می کند که موجب شده هزاران افزونه برای توسعه امکانات آن ساخته شود. قابل ذکر است که جوملا joomla بومی سازی شده و با زبان فارسی کاملا سازگار است. این یک مزیت برای کاربران ایرانی است که بتوانند به راحتی از این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنند. اگر قصد نصب جوملا joomla را دارید ما در این مقاله از سری مقالات آموزشی مبین هاست قصد داریم آموزش نصب جوملا بر روی هاست حرفه ای سی پنل را بصورت تصویری در اختیار شما قرار بدهیم.

شما براحتی می توانید سایت خود را با استفاده از جوملا joomla راه اندازی کنید. جوملا از امکانات کافی برای راه اندازی یک سایت برخوردار است. وجود پلاگین و قالب های متعدد جوملا یکی از مزیت های آن به حساب می آید.  اگر شما نیاز به امکانات بیشتری داشتید می توانید از قالب‌ ها و افزونه‌های جوملا استفاده کنید.

نحوه نصب جوملا در هاست سی پنل به صورت دستی

 

مرحله اول: ورود به سی پنل

ورود به سی پنل

به yourdomain.com/cpanel بروید.

با استفاده از نام کاربری و رمز عبور وارد شوید. معمولا شرکت‌های میزبانی خودشان هنگام ثبت نام، ایمیلی حاوی این اطلاعات برای کاربران ارسال می‌کنند.

مرحله دوم: ایجاد دیتابیس

ایجاد دیتابیس

  • بر روی آیکون “MySQL Databases Wizard” کلیک کنید.
  • یک دیتابیس یا پایگاه داده جدید بسازید.
  • یک یوزر جدید برای پایگاه داده خود بسازید.
  • یک رمز عبور مناسب و قوی استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که رمز عبور شما به اندازه کافی قوی و پیچیده باشد. از رمزهای ساده استفاده نکنید.
  • با زدن تیک گزینه all privileges تمام دسترسی‌ها را به کاربر بدهید.
  • یک پیغام مبنی بر موفقیت آمیز بودن فرایند نصب مانند تصویر زیر مشاهده خواهید کرد.

مرحله 3: جوملا را دانلود کنید

به سایت رسمی جوملا بروید و آخرین نسخه فایل جوملا را دانلود کنید.

مرحله 4: فایل جوملا را آپلود کنید

فایل جوملا را آپلود کنید

در کنترل پنل سی پنل، به File Manager بروید.

در فایل منیجر به پوشه /public_html بروید و روی دکمه Upload کلیک کنید.

در صورت نیاز، اگر در حال راه اندازی یک سایت آزمایشی هستید ویا اگر در حال حاضر سایت دیگری در پوشه /public_html وجود دارد، به ساب فولدر(subfolder) پوشه /public_html بروید.

بسته نصبی جوملا که پیش‌تر دانلود کرده بودید را آپلود کنید

روی فایل زیپ دانلود شده کلیک راست کنید و در منوی باز شده بر روی گزینه Extract کلیک کنید.

مرحله پنجم: پیکربندی جوملا

پیکربندی جوملا

به دامنه وب سایت مراجعه کنید. اگر فایل‌ها را در یک زیر پوشه یا subfolder آپلود کرده‌اید، نام ساب فولدر را مانند مثال زیر به انتهای دامنه اضافه کنید. https://yourdomainname/subfolder/installation/index.php

اکنون مراحلی که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم را دنبال کنید:

Site Name: این بخش مربوط به نام وب سایت شما است. این نام را می‌توان در هر نقطه ای از صفحه Site Global Configuration تغییر داد.

Description: توضیحاتی از وب سایت (اختیاری) را وارد کنید.

Admin Username & Password: جوملا از یک “admin” پیش فرض به عنوان نام کاربری برای Super User استفاده می‌کند. می‌توانید آن را همان‌طور که هست باقی بگذارید و یا آن را تغییر دهید. سپس یک رمز عبور نیز تعیین کنید.

Site Offline: روی کادر Yes یا No کلیک کنید. گزینه Yes به این معنی است که وقتی نصب کامل شد، وب سایت جوملای شما هنگامی که برای مشاهده صفحه اصلی به yoursitename.com مراجعه می کنید پیام “Site is offline” را نمایش می‌دهد. گزینه No بدان معناست که وقتی برای مشاهده صفحه اصلی به yoursitename.com مراجعه می کنید، سایت فعال است.

شما می‌توانید از پیکربندی Site Global Configuration در رابط Administration برای تغییر وضعیت آفلاین در هر زمان که بخواهید استفاده کنید.

روی دکمه Next کلیک کنید.

Database Type: دیتابیس MySQLi پایگاه داده رایج مورد استفاده جوملا است.

Hostname: این بخش نشان دهنده این است که پایگاه داده شما در کجا قرار دارد؟ معمولا این گزینه localhost است، اما برخی از هاست ها از سرور پایگاه داده خاصی مانند dbserver1.yourhost.com استفاده می‌کنند.

Username: نام کاربری که برای اتصال به پایگاه داده استفاده می‌کنید.

Password: رمز عبور نام کاربری پایگاه داده (اگر هنگام ایجاد پایگاه داده خود رمز عبور را ذخیره نکردید، این فیلد را خالی نگه دارید).

Database Name: نام پایگاه داده شماست.

برای ادامه روی دکمه Next کلیک کنید.

روی دکمه نصب (install) کلیک کنید و مدتی صبر کنید تا مراحل نصب تمام شود.

اگر با پیغام Congratulations! Joomla! is now installed مواجه شوید، به این معنی است که نصب موفقیت آمیز بوده است.

اکنون می‌توانید پوشه نصب را حذف کنید. برای انجام این کار بر روی Remove Installation folder کلیک کنید و صبر کنید تا پوشه حذف شده و پیغام موفقیت آمیز بودن این فرایند برای شما نمایش داده شود. اکنون می‌توانید با کلیک بر روی گزینه Administrator به صفحه ورود Administrator بروید یا با کلیک روی گزینه Site مستقیما به سایت خود بروید.

بعد از مشاهده ویدیو زیر قادر خواهید بود به راحتی جوملا joomla را نصب و راه اندازی کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 8 =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
فریمورک Django
آموزش برنامه نویسی

همه چیز درباره فریمورک Django و نحوه استفاده از آن

فریم ورک Django یک ابزار متن‌باز بر پایه زبان برنامه‌نویسی پایتون است که از آن برای ساخت انواع وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های پیچیده استفاده می‌شود. این

خدمات مبین هاست