مدیریت روابط با مشتری (CRM) یک سیستم برای مدیریت تعاملات یک شرکت با مشتریان فعلی و آینده است. CRM مایکروسافت معمولاً به منظور بکارگیری فناوری برای سازماندهی، اتوماسیون، هماهنگ سازی فروش، بازاریابی، خدمات مشتری و پشتیبانی فنی استفاده میشود.
CRM مایکروسافت میتواند با سازماندهی و اتوماسیون فرآیندهای کسب و کار باعث افزایش رضایت و وفاداری مشتریان شده، هزینهها را کاهش داده و سودآوری بیشتری برای کسب و کار ایجاد کند.
در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به معرفی CRM مایکروسافت و نحوه استفاده از آن بپردازیم.
معرفی Crm مایکروسافت
مایکروسافت داینامیک سی آر ام (Microsoft Dynamics CRM) یک نرمافزار مدیریت ارتباط با مشتری است که توسط مایکروسافت توسعه یافته و تمرکز آن بر تقویت رابطه با مشتری برای هر سازمان است.
این محصول در ابتدا بر روی بخشهای فروش، بازاریابی و خدمات مشتری تمرکز داشت، اما بعد از آن مایکروسافت داینامیکس، نرم افزار CRM را به عنوان یک پلتفرم ارتباط با مشتری بازاریابی کرده و شرکتهای همکار خود را تشویق کرد تا از چارچوب اختصاصی خود، یعنی مبتنی بر NET برای سفارشی سازی آن استفاده کنند.
در سالهای اخیر، این نرمافزار همچنین به عنوان یک پلتفرم تحلیلی مبتنی بر CRM رشد کرده است. این راه حل CRM میتواند با هدف افزایش بهرهوری فروش و اثربخشی بازاریابی در یک سازمان، مدیریت زنجیره پشتیبانی کامل مشتریان و ارائه بینشهای اجتماعی، هوش تجاری و بسیاری از سایر قابلیتها، ویژگیها، عملکردها و امکانات دیگر مورد استفاده قرار بگیرد.
علاوه بر این مایکروسافت داینامیک سی آر ام به عنوان یک محصول، به طور کامل توسط موبایل پشتیبانی میشود، بنابراین میتوانید از نسخه موبایلی آن در تلفن همراه و تبلت نیز استفاده کنید.
تا زمان نوشتن این مطلب، آخرین نسخه CRM نسخه ۲۰۱۶ بوده است. با این حال،به طور معمول از نسخه ۲۰۱۵ نرم افزار آنلاین CRM استفاده میشود. زیرا این نسخه آخرین نسخه پایدار بوده و توسط سازمانهای بسیار زیادی مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال، حتی اگر از نسخههای دیگر CRM استفاده میکنید، محتوای این مطلب می تواند برای شما مفید باشد.
شما میتوانید با خرید یک سرور مجازی ارزان، نسخه crm مایکروسافت مورد نظر خود را بر روی سرور پیاده سازی نمایید.
انواع CRM مایکروسافت
CRM مایکروسافت در دو نوع کلی وجود دارد: CRM آنلاین (یا مبتنی بر ابر) و CRM لوکال (یا نصبی). هر کدام از این مدلها مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه به بررسی جزئیتر هر کدام خواهیم پرداخت:
-
CRM آنلاین
در سال 2023، CRM آنلاین به نسبت CRM محلی یا لوکال از محبوبیت بالاتری برخوردار شده است. به این دلیل که به شما اجازه میدهد از هر مکان کار کنید و به سرعت با سیستم کسب و کاری شما سازگار میشود.
از سوی دیگر، نرم افزار CRM آنلاین به صورت خدمات نرم افزاری (SaaS)، دادهها را به شکل ابر یا درخواستی، در سرورهایی ذخیره میکند. در این حالت، کاربران در هر زمان و هر مکان دسترسی کامل به پایگاه داده دارند. با این حال مهمترین مسئولیت در عملکرد سیستم و به روزرسانی های لازم سیستم بر عهده فروشنده است.
علاوه براین نرم افزار CRM مبتنی بر ابر به طور قابل توجهی قابلیت توسعه پذیری دارد. بنابراین وقتی نیازمندیهای کسب و کاری یک سازمان به رشد یا تغییر نیاز دارند، سازمان مد نظر میتواند به سرعت عملکرد خود را گسترش دهد.
در صورت نصب نرم افزار مایکروسافت CRM آنلاین، شرکت باید لایسنسهای مورد نیاز را برای هر کاربر خریداری کند و کسب و کارها میتوانند لایسنسهای مورد نیاز را به طور انعطاف پذیر مدیریت کنید.
-
CRM محلی
در CRM محلی، یک شرکت باید قبل از هر کاری لایسنسهای مورد نیاز را خریداری کند. اگرچه مسئولیت حفظ مداومت سیستم محلی از جمله امنیت دادهها بر عهده خریدار است، اما فروشنده همچنان در شرایط بحرانی پشتیبانی فنی را به مشتریان عرضه میکند.
در نظر داشته باشید که نرم افزار بر روی سرور مجازی شرکت قرار دارد، بنابراین CRM محلی یک انتخاب خوب برای سازمانهایی است که سیاستهای امنیتی سختی دارند و نمیخواهند داده هایشان توسط یک شخص ثالث مدیریت شود. با این حال CRM محلی نیازمند فرآیند پیاده سازی زمان بر، پر هزینه و منابع IT بیشتر است.
برای راهاندازی CRM مایکروسافت بر روی یک سرور، به یک سرور مجازی ویندوز نیاز خواهید داشت.
کاربردهای crm مایکروسافت
نرمافزار CRM تمام دادههای مشتری شما را در یک مکان متمرکز میکند تا همه افراد تیم در کسب و کارتان به تمام اطلاعات مورد نیاز دسترسی داشته باشند. این قابلیت به تیمها کمک میکند تا ارتباطات و تلاشهای فروش خود را به حداکثر برسانند و همچنین باعث همکاری بیشتر بین بخشهای مختلف کسب و کار میشود.
به این ترتیب میتوانید بیشترین زمان را برای ساختن روابط بهتر با مشتریان و بهبود سطح رضایت مشتری صرف کنید.
مایکروسافت داینامیک 365 برای موارد زیر قابلیت استفاده دارد:
- بازاریابی: بهبود مسیر مشتریان، تقویت سرمایهگذاریها، تصمیمگیری بهتر و سریعترین تطبیق با نیاز مشتری.
- فروش: قدرت بخشیدن به فروشندگان برای برقراری ارتباط شخصی با مشتریان، رشد کسب و کار، موفقیت و تمرکز بیشتر در فروش.
- خدمات مشتری: ارائه خدمات به مشتری از طریق راههای مختلف ارتباطی، بهبود ارتباط با مشتری و سادهسازی ارائه خدمات مشتری.
- خدمات در محل: ایجاد تجربه مشتری بهتر، بهبود کارایی عملیاتی و ایجاد اعتماد در مشتری.
- اتوماسیون خدمات پروژه: بهبود سودآوری پروژه با کمک ابزارها و تجزیه و تحلیل برنامهریزی یکپارچه.
بنابراین مایکروسافت داینامیک 365 با کمک برقراری روابط بهتر با مشتریان باعث میشود سطح خدمات ارائه شده به مشتری شما و سطح کارایی کاربر بهبود پیدا کرده و از این طریق سبب افزایش درآمدها و سودآوری بالاتر کسب و کارتان میشود.
رقبای CRM مایکروسافت
بدون شک همانطور که پیشتر نیز به این موضوع اشاره کردیم مایکروسافت dynamics crm، یکی از برترین محصولات در حوزه CRM است. با این حال، محصولات دیگری نیز وجود دارند که با CRM مایکروسافت رقابت میکنند. به عنوان مثال:
جمع بندی
بهبود روابط با مشتریان، افزایش کارآیی کاربران، ارتقاء سطح خدمات مشتری و افزایش درآمدها و سودآوری، همه اینها را میتوان با استفاده از CRM مایکروسافت به دست آورد.
این نرمافزار قدرتمند با تمرکز بر مدیریت رابطه با مشتریان، ارائه امکانات متنوع برای بازاریابی، فروش و خدمات مشتری و قابلیت دسترسی از راه دور از طریق مرورگر و دستگاههای تلفن همراه، تجربه بینظیری را برای کسب و کارها فراهم میکند.
با CRM مایکروسافت، شما به یک جایگاه رقابتی برتر دست خواهید یافت و کسب و کار خود را به سطح بالاتری از رشد و موفقیت خواهید رساند.
چنانچه به منظور نصب نرم افزار مایکروسافت CRM بر روی سرور مجازی خود نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، میتوانید برای دریافت مشاوره با کارشناسان ما در مبین هاست تماس بگیرید.
سوالات متداول
CRM مایکروسافت چیست و چه کاربردهایی دارد؟
CRM مایکروسافت یک نرمافزار مدیریت رابطه با مشتری است که برای بهبود روابط با مشتریان و تسهیل فرآیندهای فروش، بازاریابی و خدمات مشتری مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از CRM مایکروسافت، شما میتوانید اطلاعات مشتری را ذخیره سازی کرده، تعاملات با مشتری را بهبود بخشید و عملکرد کسب و کار خود را بهبود ببخشید.
چگونه می توانیم به CRM مایکروسافت دسترسی داشته باشیم؟
نصب نرم افزار مایکروسافت CRM در یکی از سیستم های زیر امکان پذیر است که می توانید از این طریق به آن دسترسی داشته باشید:
- مرورگر
- موبایل و تبلت
- نرم افزار Outlook