یکی از واژههایی که در این روزگار غرق در تکنولوژیهای جدید میشنویم، استریم است. اگر نوجوانی در اطراف شما باشد احتمالا کلمه استریم بازی یا استریم پلی استیشن را زیاد شنیدهاید. ممکن است پای یکی از همین استریمها هم نشسته و هیجان کسی که دارد آن را اجرا میکند را لمس کرده باشید که چطور لحظه به لحظه جزئیات بازی را به بیننده نشان میدهد. اما این همه توضیح استریم یا لایو استریم نیست. برای این که بدانید استریم چیست و انواع لایو استریم را بشناسید، این مطلب را بخوانید. شاید جذابیت این موضوع، ترند و رو به رشد بودن درآمدهای حاصل از آن شما را هم تحریک کرد که وارد این حوزه از فعالیت دیجیتالی شوید.
استریم چیست؟
اکنون وقت آن است که بدانیم استریم چیست؟ استریم به فناوری انتقال فایلهای تصویری و صوتی گفته میشود که به صورت مداوم و بدون قطع شدن انجام میگیرد. این فایلها از یک سرور به کلاینت منتقل میشوند. به عنوان مثال زمانی که از تلویزیون یا یا از طریق اینترنت، ویدیویی را مشاهده یا پادکستی را گوش میدهید، از این فناوری استفاده میشود.
استریم با دانلود متفاوت است. در دانلود شما باید منتظر بمانید تا دانلود تمام شود، اما در استریم شما میتوانید قبل از تمام شدن دانلود فایل آن را باز کرده و مشاهده کنید. به عنوان مثال زمان دانلود یک فیلم با استریم میتوانید از ابتدای شروع به دانلود، تماشای آن را شروع کنید و نیاز نیست تا پایان دانلود منتظر بمانید.
لایو استریم چیست؟
برای پاسخ دقیق به این سوال که لایو استریم چیست؟ باید بگوییم لایو استریم به بخش رویدادهای مختلف به صورت زنده از طریق اینترنت گفته میشود. انواع مختلفی از لایو استریمها وجود دارد که از محبوبترین آنها میتوان به پخش مسابقات بوکس به صورت زنده، پخش مراسمات اهدای جوایز، ورزشها، رویدادهای ویژه و … اشاره کرد. لایو استریم از طریق هر نوع دستگاهی مانند تلفن هوشمند، تلویزیون، تبلت و … که قابلیت اتصال به اینترنت داشته باشد، قابل پخش است. لایو اینستاگرام را نیز میتوان نوعی از لایو استریم به شمار آورد.
استریم چگونه کار می کند؟
ابتدا فایل رسانه از پیش ضبط شدهای بر روی سرور راه دور قرار میگیرد. استریم با این فایل آغاز میشود و زمانی که کاربر درخواست مشاهده آن را ارسال میکند، دادهها به صورت قطعه قطعه درآمده و برای کاربر ارسال میشوند. هر فایل به قطعات کوچکی تقسیم شده و هر بسته حاوی یک قطعه است. برای انتقال این بستهها از پروتکلهایی مانند TCP و یا پروتکل UDP استفاده میشود. این انتقال از طریق شبکه صورت میگیرد. بستههای دریافتی در سمت کاربر به وسیله یک پخش کننده ویدیویی از حالت فشرده خارج و تفسیر میشوند. سپس بعد از پخش آنها به صورت خودکار حذف میشوند.
استریم در چه پلتفرمی قابل پخش است؟
اکنون که میدانیم لایو استریم چیست؟ نوبت آن است که بگوییم استریم در چه پلتفرمی قابل پخش است؟ استریمها از پلتفرمهای مختلفی مانند تلفنهای هوشمند، تلویزیونهای هوشمند، لپ تاپ، تبلت و … پخش میشوند. علاوه بر آن میتوانید از دستگاههایی مانند Apple TV و یا دستگاههای ایرانی مانند فیلیمو باکس، تلویزیون معمولی خود را به تلویزیون هوشمند تبدیل کرده و استریمها را مشاهده کنید. اپلیکیشنهای مختلفی نیز برای پخش استریمها وجود دارد که مهمترین آنها یوتیوب، فیلیمو، نماوا، نتفلیکس و … است. وضوح تصاویر در سرویسهای یوتیوب و نتفلیکس بسیار بالا و تا حدود 4k است.
معرفی انواع استریمینگ
امروزه محتواهای بسیار متنوعی وجود دارد که میتوان آنها را استریم کرد. پرمصرفترین آنها موسیقی و فیلم است اما افراد به استریم کردن موارد دیگری نیز میپردازند. در ادامه به مهمترین محتواها در این زمینه اشاره شده است.
- استریمینگ محتواهای صوتی و پادکستها
- استریمینگ موسیقی که به شما امکان میدهد بدون دانلود موسیقی مورد نظر را گوش دهید.
- استریمینگ ویدیو از طریق پلتفرمهایی مانند یوتیوب با حجم بالا و بدون نیاز به دانلود
- استریمینگ بازی که در آن میتوانید به صورت آنلاین به مشاهده بازی آنلاین دو یا چند نفر مشغول شوید.
مزایای استریم
استریم دارای مزیتهای بسیار زیادی است که در ادامه به آنها اشاره شده است:
- مشاهده ویدیو بدون نیاز به دانلود امکان پذیر است.
- کیفیت تصاویر و ویدیوها در استریم بسیار بالا و در برخی از موارد تا 4k است که نسبت به تصاویر تلویزیون بسیار بالاتر است.
- بسیاری از سرویسهای پخش ویدیو به صورت کاملا رایگان در دسترس هستند. از جمله آنها میتوان به یوتیوب و آپارات اشاره کرد.
- محتواهایی که به صورت زنده پخش میشوند، در همان لحظه قابل مشاهده هستند. اما در سیستم استریم امکان مشاهده برنامههای از قبل ضبط شده نیز وجود دارد. همچنین از هر کدام از پلتفرمهای موجود میتوانید استفاده کنید.
- تنوع محتوایی بسیار بالایی در این زمینه وجود دارد و هر نوع ویدئویی قابل مشاهده است.
دلایل افت سرعت استریم
عوامل مختلفی وجود دارند که میتواند در ورند پخش استریم اختلال ایجاد کنند. مهمترین مشکلات در این زمینه سرعت اینترنت و کاهش پهنای باند است. به همین دلیل به اینترنت پرسرعت و ایمن برای مشاهده استریم نیاز دارید. بهتر است از اینترنت WiFi بسیار پرسرعت و یا اتصال اترنت سیمی استفاده کرده تا از افت سرعت استریم جلوگیری کنید.
علاوه بر آن دستگاهی که برای پخش استریم استفاده میکنید مانند: تلفن، تبلت و لپ تاپ باید پردازنده قوی و حافظه کافی داشته باشد. گاهی اوقات نیز مشکلاتی در سمت شبکه ایجاد شده که باعث افت سرعت استریم میشود. رایجترین این مشکلات شامل تأخیر در شبکه و ازدحام شبکه است که باعث کاهش عملکرد جریان میشود. استفاده از سرور اختصاصی میتواند از بروز این مشکلات جلوگیری کرده و به شما در ارائه یک استریم با کیفیت کمک کند.
اهمیت استریم برای کسبوکارها
استریم کردن در نگاه اول کار سادهای به نظر میرسد، اما باید بدانید استریم کردن و جذب مخاطب از این طریق کار چندان سادهای نخواهد بود. بسیاری از کسب وکارها به دنبال افزایش درآمد و رونق فعالیت خود به دنبال استریم هستند، اما آیا این کار واقعا امکان پذیر است؟ از آنجایی که بیشترین استفاده از استریم در بازی و صنعت گیمینگ است، بسیاری از کسب و کارهایی که در این حوزه فعالیت میکنند، مانند شرکتهای فروشنده کنسولهای بازی و تجهیزات الکترونیکی مرتبط با آن مانند دستگاههای ویدیو استریم یا اسپیکرها و… میتوانند از آن برای تبلیغ محصولات خود استفاده کنند.
یکی دیگر از حوزههای مهم و تأثیرگذار استریم در کسبوکارها استفاده از آن برای کارهای تبلیغاتی است. اگر استریم تولید شده مرتبط با حوزه فعالیت شما باشد، میتوانید با فرد تولید کننده صحبت کرده و تبلیغ محصولات خودتان را در استریم استفاده کنید.
به همین دلیل است که بسیاری از افراد به کسب درآمد در این حوزه مشغول میشوند. اما نکتهای که در این زمینه وجود دارد مشکل نقد کردن درآمد یوتیوب برای ایرانیان است. از آنجایی که معمولا بیشترین بازدید از استریم در یوتیوب انجام میشود، افراد در این پلتفرم استریم میکنند. اما به دلیل وجود تحریمها ایرانیان به راحتی نمیتوانند درآمد خود را نقد کنند.
راهکار مهمی که در این مورد وجود دارد این است که شرکت مبین هاست میتواند به راحتی درآمد شما را نقد و به حساب شما در ایران واریز کند. البته از کل درآمد شما 25 درصد بابت انجام فعالیتهای نقل و انتقال و پرداخت مالیات کسر میشود. به این صورت میتوانید بدون نگرانی از نقد شدن درآمد به استریم کردن بپردازید.
تفاوت استریمینگ با دانلود کردن چیست؟
زمانی که شما فایلی را دانلود میکنید، در واقع یک کپی از آن بر روی سیستم شما ایجاد میشود. شما میتوانید به دفعات از این فایل استفاده کنید. اما تا زمانی که دانلود کامل نشده باشد، امکان استفاده از آن وجود ندارد. در استریمینگ شما قبل از اتمام دانلود میتوانید مشاهده فایل را آغاز کنید.
در واقع از آنجایی که فایل به صورت قطعه قطعه ارسال میشود، با دانلود هر قطعه شما میتوانید آن را مشاهده کرده و در این زمان قطعه دیگری دانلود میشود. به این صورت بدون نیاز به دانلود میتوانید محتواهای مورد نظر را مشاهده کنید. البته این کار به اینترنت پرسرعت و پهنای باند بالایی نیاز دارد.
آیا پخش استریم مشکلات امنیتی دارد؟
از آنجایی که تمام نرم افزارها و سایتها فعال در این زمینه معتبر نیستند، ممکن است مشکلات امنیتی برای شما ایجاد کنند. برخی از افراد تصور میکنند از آنجایی که فایل را دانلود و بر روی سیستم خود ذخیره نمیکنند، امکان آلوده شدن سیستم وجود ندارد. این باور اشتباه است و دسترسی شما به سایتها ممکن است خطراتی برای شما به همراه داشته باشد.
برای جلوگیری از بروز این مشکلات میتوانید از آنتی ویروسهای قوی بر روی سیستم خود استفاده کنید. علاوه بر آن استفاده از IP ناشناس نیز میتواند از بروز مشکلات و خطرات امنیتی برای شما جلوگیری کند.
نحوه ارائه محتوا در لایو استریم
برای ارائه لایو استریم باید از برنامهای مناسب برای این کار استفاده شود. شما میتوانید از یوتیوب و یا حتی اینستاگرام برای این کار استفاده کنید. زمانی که با دوربین یا گوشی خود شروع به فیلمبرداری میکنید، ابتدا بخش کوچکی از آن رمزگذاری و فشرده میشود. برنامهای که از آن برای لایو استریم استفاده میکنید، این قطعه فشرده شده را برای یکی از سرورهای CDN ارسال میکند.
این سرورها در فاصله کمی با محل کاربر مقصد قرار دارند، به همین دلیل در زمان بسیار کوتاهی، درخواست پاسخ داده میشود. بینندگان دیگر ممکن است با توجه به موقعیت جغرافیایی با تأخیر کمتر یا بیشتری ویدیو را دریافت کنند. دستگاهی که فرد مقابل برای لایو استریم از آن استفاده میکند، بسته دریافتی را از حالت فشرده خارج و رمزگشایی میکند.
راهاندازی پخش زنده یا لایو استریم در وبسایت
استفاده از پخش زنده یا لایو استریم میتواند در زمینههای مختلفی کاربرد داشته باشد. برخی از برنامههای رایگان برای لایو استریم به صورت رایگان در دسترس هستند. شما میتوانید از طریق وب سایتهایی مانند یوتیوب یا آپارات برای استریم کردن ویدیوهای خود اقدام نمایید.
اگر قصد دارید وب سایت اختصاصی برای خود داشته و از طریق آن به استریم کردن مشغول شوید، میتوانید یک وب سایت راه اندازی کرده و با خرید سرور مجازی، از طریق آن به استریم کردن مشغول شوید. فرقی ندارد ویدیوهای شما در چه زمینهای باشد، استریم بازی، ویدیوهایی آموزشی و … تمام این موارد را میتوانید از طریق سایت خود به صورت زنده ارائه دهید.
سرورهای مناسب استریم
برای استریم کردن به امکانات و ابزارهای مختلفی احتیاج دارید. استفاده از سرور مجازی در این زمینه بسیار تأثیرگذار است. این سرورها امکانات و ویژگیهای عالی داشته و از سخت افزار بسیار قوی استفاده میکنند. به همین منظور میتوانید اینترنتی بسیار پرسرعت با سرعت آپلود بالایی داشته باشید. همچنین سیستم پردازش آنها بسیار قوی بوده و باعث ایجاد یک ارتباط با کیفیت بسیار بالا میشود.
تجهیزات مورد نیاز لایو استریم
برای برقراری ارتباط زنده یا همان لایو استریم به تجهیزات خاصی احتیاج ندارید و میتوانید به وسیله گوشی یا تبلت خود این کار را انجام دهید. اما اگر قصد برگزاری یک وبینار مهم یا یک جلسه آنلاین مهم دارید، باید از تجهیزات مختلفی برای افزایش کیفیت برگزاری آن استفاده کنید.
پیشنیازهای لایو استریم چیست؟
برخی از موارد و پیش نیازهای مختلف برای استریم کردن وجود دارد. این موارد شامل نرم افزارهای مناسب استریم کردن، تجهیزات و وسایل موردنیاز است که کمک میکند شما استریمی بسیار باکیفیت را ایجاد و ارائه دهید.
وبکم
وب کم یکی از وسایل مهم و تأثیرگذار در کیفیت برگزاری لایو استریم است. استفاده از وب کم با کیفیت میتوانید تصاویر را با کیفیتی عالی برای کاربران ارسال کند. برای شروع کار لازم نیست حتما از وب کم بسیار گران قیمت استفاده کنید. استفاده از یک وب کم با قیمت مناسب و نورپردازی بسیار عالی میتواند خروجی بسیار باکیفیتی ایجاد کند.
تصویر بهتر با تجهیزات بهتر
قطعا ارائه تصاویر با کیفیت تنها به کمک تجهیزات باکیفیت امکان پذیر است. تجهیزات مختلف فیلم برداری مانند سیستمهای نورپردازی و دوربینهای بسیار باکیفیت میتواند به شما در ارائه لایو استریم باکیفیت کمک کند.
میکروفون
میکروفون نیز یکی دیگر از تجهیزات مهم برای کی لایو استریم باکیفیت است. با کمک میکروفن میتوانید صدای خود را بدون نویز و خط و خش به کاربر انتقال دهید. معمولا استریمها دارای صدا یا یک موزیک پس زمینه هستند که تأثیر زیادی در جلب توجه مخاطب خواهد داشت.
استریمر چه کسی است؟
استریمر به کسی گفته میشود که استریم تولید کرده و از طریق رسانهها و پلتفرمهای مختلف آن را به اشتراک میگذارد. استریمرها با توجه به تجربه و هنر خود میتوانند ویدیوها را در موضوعات مختلف تولید و در فضاهایی مانند یوتیوب، آپارات و حتی اینستاگرام منتشر کنند. ویدیوهای آموزش آشپزی، آرایشگری، نجاری، خیاطی، آموزش زبانهای مختلف، ویدیوهای سرگرم کننده و … از مهمترین موضوعاتی هستند که توسط استریمرها تولید میشوند.
روشهای کسب درآمد از استریم چیست؟
روشهای مختلفی برای کسب درآمد از استریمها وجود دارد. نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید، این است که این درآمد یک شبه حاصل نمیشود و اگر قصد ورود به حوزه را دارید، باید چندین ماه به صورت مستمر تلاش کرده و زمان بگذارید. افراد با ایجاد استریمهای جذاب و هیجان انگیز و اشتراک آنها در فضاهای مختلف، توجه کاربران زیادی را به خود جلب کرده و بازدید خود را افزایش میدهند. سپس از طریق انجام تبلیغات درآمد بالایی کسب میکنند.
بسیاری از استریمرها از طریق انجام تبلیغات و تست محصولات شرکتهای بازی سازی انتخاب میشوند. این موضوع در ایران چندان کارایی ندارد ولی افرادی که برای این نوع فعالیتها انتخاب میشوندف درآمد بسیار بالایی کسب میکنند. بلاگری در حوزه استریم نیز روش دیگری برای کسب درآمد در این حوزه است. بلاگری نیز باعث افزایش میزان بازدید پیج و مخاطبان شما شده و شرکتها و کسبوکارهای مختلفی برای انجام تبلیغ و معرفی محصولات به شما مراجعه میکنند.
درآمد استریمرها در ایران چقدر است؟
سوالی که معمولا برای افراد پیش میآید این است که آیا استریمرها در ایران نیز درآمد مناسبی دارند؟ نکته مثبتی که در این زمینه وجود دارد این است که افراد فعال در این زمینه به صورت دلاری کسب درآمد میکنند و همین امر سبب افزایش بسیار زیادی درآمد آنها میشود. البته برخی از مشکلات برای نقد کردن درآمد دلاری وجود دارد که از طریق واسطهها قابل حل است و در نهایت دستمزد دریافتی بسیار بالا خواهد بود.
چطور به یک استریمر حرفهای تبدیل شویم؟
استریمرها در حوزههای مختلفی فعالیت میکنند و برخی از آنها به قدری مشهور هستند که میلیونها طرفدار و بیننده در دنیا دارند. اما به نظر شما چگونه باید به یک استریمر حرفهای تبدیل شویم؟ چند نکته مهم وجود دارد که با رعایت کردن آنها میتوانید در زمینه کاری خود به فردی حرفهای تبدیل شوید.
در زمینه کاری خود متخصص شوید: فرقی ندارد در چه زمینهای فعالیت میکنید، باید به یک متخصص تبدیل شوید. مثلا در انجام یک بازی متخصص شوید و بهترین کار این است که نظر مردم را برای یک بازی جلب کنید.
بدون وقفه کار کنید: شاید در ابتدای راه برای شما سخت باشد، اما باید بسیار سخت و بدون وقفه برای استریم کردن وقت بگذارید. ممکن است در ابتدای راه استریمهای شما مورد توجه قرار نگیرد و چندین سال طول بکشد.
استریم خود را تبلیغ کنید: شما میتوانید در ابتدا از دوستان و آشنایان خود بخواهید استریم شما را تماشا کنند. سپس به کمک رسانههای اجتماعی افراد دیگر را نیز به تماشای استریم دعوت کنید. استفاده از تبلیغات میتواند رای مفید برای جذب مخاطبان بیشتر باشد.
با دنبال کنندگان خود ارتباط برقرار کنید: در استریم میتوانید با مخاطبان خود صحبت کرده و نظرات آنها را بشنوید. این ارتباط میتواند به شما در بهبود استریمهای آینده کمک کند.
از تجهیزات مناسب استفاده کنید: همانطور که گفته شد، شما میتوانید با گوشی یا تبلت خود هم استریم تولید کنید. اما استفاده از تجهیزات مناسب و حرفهای میتواند به شما در تولید یک استریم بسیار باکیفیت کمک کند.
راهکارهای افزایش مخاطبان استریم چیست؟
افزایش مخاطبان استریم در گرو کیفیت بالا و جذابیت استریمهای تولید شده شماست. شاید در ابتدای راه تعداد محدودی استریمهای شما را مشاهده کنند. اما زمانی که استریمهای بسیار هیجان انگیز و جذاب تولید کنید، قطعا مخاطبان شما افزایش مییابند. به این منظور میتوانید از تبلیغات در شبکههای اجتماعی نیز استفاده کنید. همچنین باید به صورت مدام استریم تولید کنید و مخاطبان را درگیر نگه دارید. اگر بین استریمهای تولیدی فاصله زمانی زیادی باشد، مخاطبان شما را فراموش میکنند.
قواعد نورپردازی در استریم چیست؟
نورپردازی در استریم بسیار مهم است و باید توجه داشته باشید که نوع نورپردازی ویدیو شما را بدتر نکند. زمانی که برای اولین بار استریم ایجاد میکنید، ممکن است با نحوه نورپردازی درست آشنا نباشید، اما به مرور زمان برای شما آسانتر میشود. برای انتخاب نورپردازی، چهار فاکتور مهم وجود دارد که باید به آنها توجه داشته باشید:
منبع نور
شما میتوانید از منبع نور طبیعی برای ایجاد نور استفاده کنید اما در صورت بروز مشکلاتی مانند تغییر آب و هوا شرایط نورپردازی شما دچار مشکل میشود. همچنین باید جهت نور نیز مناسب باشد تا از ایجاد سایههای زشت جلوگیری شود.
دمای رنگ
نور مورد استفاده میتوانند گرم یا سرد باشد. به عنوان مثال نورهای زرد گرمتر و نورهای سردتر آبی هستند. آسمان سردترین نور را دارد. در انتخاب دمای رنگ باید توجه داشته باشید که از نورهایی با دماهای مختلف استفاده نکنید زیرا کیفیت ویدیو پایین میآید.
شدت نور
منبع نور مورد استفاده ممکن است نرم یا سفت باشد. نورهای سفت روشنتر هستند اما باید مواظب باشید شدت نور بیش از اندازه نباشد. اگر به نور روشن ولی نرمتر احتیاج دارید، میتوانید از پخش کننده نور استفاده کنید.
شرایط فیزیکی: تمام وسایل و تجهیزاتی که برای نورپردازی استفاده میکنید باید قابلیت تنظیم داشته تا بتوانید نوری مناسب در ارتفاع مناسب ایجاد کنید. کیفیت وسایل استفاده شده مهم است اما مهمتر از آن نحوه قرارگیری و تنظیم این وسایل است.
اینترنت مناسب برای استریم چیست؟
برای استریم کردن به اینترنت خاصی نیاز داریم. مهمترین مولفههای انتخاب اینترنت برای استریم در ادامه معرفی شدهاند.
سرعت دانلود اینترنت استریم: سرعت اینترنت اهمیت زیادی در استریم دارد و این سرعت بالا میتواند ارتباط مناسب با سرورها را تضمین کند. سرعت بالا باعث داشتن استریم پایدار میشود.
سرعت بالای آپلود: سرعت آپلود نیز از موارد بسیار حیاتی و مهم در استریم کردن است. در استریم شما اطلاعاتی را به صورت زنده با مخاطب به اشتراک میگذارید، به این منظور باید سرعت آپلود بالایی داشته تا بتوانید اطلاعات را به سرعت بارگذاری و در اختیار کاربر قرار دهید.
بیت ریت بالاتر: بیت ریت به میزان اطلاعاتی گفته میشود که در استریم مبادله میشود. هرچه میزان بیت ریت بالاتر باشد، استریم نیز قویتر و باکیفیتتر بوده و مخاطب حس بهتری دارد. برای استریم با رزولوشنهای متفاوت، میزان بیت ریت نیز متفاوت است.
چگونه در یوتیوب استریم کنیم؟
امروزه ابزارهای زیادی برای استریم کردن در پلتفرمهای مختلف وجود دارد. این ابزارها هر کدام ویژگیها و مزایا و معایب خاص خود را دارند که با توجه به نیاز خود میتوانید از میان آنها انتخاب کنید. نرم افزار OBS Studio یکی از ابزارهای بسیار مهم است که از طریق آن میتوانید در یوتیوب استریم کنید. کافی است این نرم افزار را بر روی سیستم کامپیوتری خود نصب کنید و از امکانات آن برای استریم کردن در یوتیوب استفاده کنید. از دیگر نرم افزارها در این زمینه میتوان به onestream، Wirecast، Xspli و … اشاره کرد.
برای استریم کردن در یوتیوب ابتدا باید حساب کاربری خود را در این پلتفرم وریفای کنید. یکی از نرم افزارهای موجود را انتخاب و حساب خود را به آن متصل کنید. برای این کار باید کد استریم را از داشبورد حساب یوتیوب خود برداشته و در نرم افزار کپی کنید. تجهیزات مورد نیاز را متصل کرده و استریم کردن را شروع کنید.
استریم بازی چیست؟
تا به اینجا به طور مفصل به معرفی استریم و نحوه استفاده از آن پرداخته شد. استریم بازی در واقع یکی از محبوبترین فرم تولید محتوا در اینترنت به شمار میرود. بیشترین کسب درآمد در زمینه استریم از طریق استریم بازی به دست میآید. بسیاری از افراد از استریم بازی تنها برای سرگرمی استفاده کرده و برخی دیگر از آن به عنوان شغل و منبع درآمد استفاده میکنند.
در استریم بازی فرد یا افرادی که بازیهای ویدئویی را انجام میدهد، تصویر این بازی را به صورت آنلاین در اختیار دیگر افراد قرار داده تا به تماشای این بازی مشغول شوند. پلتفرمهای مختلفی برای استریم کردن وجود دارد که معروفترین آنها توییچ است. با ایجاد حساب کاربری در این سایت و فراهم کردن تجهیزات مناسب میتوانید استریم کردن را شروع کنید.
نتیجهگیری
آنچه در این مطلب مطالعه کردید توضیح دقیق و جامعی برای پاسخ به این سوالات بود که استریم چیست؟ معنی دقیق لایو استریم چیست؟ و اگر بخواهیم استریمر شویم یا سایتی داشته باشیم که در این زمینه فعالیت میکند به چه چیزهایی نیاز داریم؟ چنانچه در این خصوص پرسشی دارید که هنوز به آن پاسخ داده نشده است آن را در بخش نظرات مطرح کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت به آن پاسخ دهند.