پارک دامنه در دایرکت ادمین

آنچه در مقاله می‌خوانید

پارک دامنه در دایرکت ادمین

گاهی ممکن است لازم شود یک دامنه را روی هاست خود پارک نمایید. یعنی در کنار دامنه اصلی خود یک یا چند دامنه دیگر با پسوندهای متفاوت را داشته باشید. به این معنی که هنگام وارد شدن به یک دامنه، با آدرس دوم سایت باز شود. ما در این مقاله از سری مقالات آموزشی قصد داریم پارک دامنه در دایرکت ادمین را به شما آموزش دهیم.

راهنمای پارک دامین در DirectAdmin

برای پارک دامنه در دایرکت ادمین باید از امکان دامین پوینتر (Domain Pointers) استفاده کنید. بدین منظور پس از وارد شدن به پنل هاست خود که در اینجا منظور همان دایرکت ادمین است از بخش Advanced Features بر روی گزینه ی Domain Pointers کلیک کنید.

پارک دامنه در دایرکت ادمین

سپس در بخش Add New Domain Pointer در فیلد مربوطه دامین خود را وارد کنید. سپس بر روی دکمه ی Add کلیک کنید.

البته گزینه‌ی Create as an Alias در دایرکت ادمین نیز وجود دارد که بهتر است تیک آنرا که به طور پیش فرض زده شده است، بردارید. زیرا این گزینه به معنای مستقل بودن دامنه ی جدید و تغییر مسیر یا ریداریکت نکردن دامنه به آدرس دامنه‌ی اصلی است. این مساله برای جلوگیری از سردرگمی کاربران و همچنین جلوگیری از اختلال در کار موتورهای جستجو مفید است. پس بهتر است همواره کاربران و موتورهای جستجو شما را تنها با یک آدرس و پسوند بشناسند.

پارک دامنه در دایرکت ادمین

در هنگام پارک دامنه در دایرکت ادمین باید به چند نکته توجه داشته باشید:

  1.  باید هاست شما قابلیت پارک دامنه را داشته باشد. به بیان دیگر باید پشتیبان هاست شما این امکان را در هاست شما تعبیه نموده باشد.
  2.  پیش از انجام این کار می بایست دی ان اس های دامنه ی خود را بر روی هاستی که قصد پارک آن دامنه را بر روی آن دارید تنظیم نموده باشید. یا اگر به تازگی و بعد از پارک کردن دامین در دایرکت ادمین ممکن است لازم باشد مدتی صبر کنید تا دی ان اس ها تنظیم شده و سایت شما از طریق آن قابل دسترس باشد.
امتیاز شما به این مطلب
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
پیکربندی RAID در لینوکس
آموزش Ubuntu

آموزش گام به گام پیکربندی RAID در لینوکس

با استفاده از قابلیت‌های RAID نرم‌افزار لینوکس، می‌توان از ابزار mdadm برای ایجاد و مدیریت آرایه‌های ذخیره‌سازی استفاده کرد. ادمین‌ها از انعطاف‌پذیری بالایی در هماهنگ

خدمات مبین هاست