دراپ ‌شیپینگ چیست؟ چگونه از طریق آن کسب درآمد کنیم؟

دراپ شیپینگ چیست

آنچه در مقاله می‌خوانید

دراپ ‌شیپینگ یک روش محبوب برای مدیریت موجودی است که کسب‌وکارهای آنلاین از آن استفاده می‌کنند. اگر با مشکل کمبود فضای انبار مواجه شده‌اید و یا به‌دنبال راهی برای ایجاد فضای بیشتر در کسب‌وکار خانگی خود هستید، دراپ ‌شیپینگ یک روش عالی برای آزاد کردن فضای شماست. این روش چالش مدیریت موجودی را از بین می‌برد، زیرا تأمین‌کننده ثالث موجودی شما را ذخیره کرده و محصولات را به‌طور مستقیم به مشتری ارسال می‌کند.

در این راهنما از سایت مبین هاست، ما به بررسی نحوه عملکرد مدل کسب‌وکار دراپ ‌شیپینگ برای کسب‌وکارهای آنلاین و مزایای استفاده از این روش محبوب در زنجیره تأمین خواهیم پرداخت.

دراپ شیپینگ چیست؟

دراپ شیپینگ چیست

دراپ ‌شیپینگ یک مدل کسب‌وکار است که به شما امکان می‌دهد بدون نیاز به نگهداری کالا در انبار یا ارسال آن‌ها، محصولات را به صورت آنلاین بفروشید. وقتی مشتری سفارشی ثبت می‌کند، شما آن سفارش را به یک تأمین‌کننده شخص ثالث ارسال می‌کنید که کالا را مستقیماً برای مشتری ارسال می‌کند. این بدان معناست که شما نیازی به مدیریت موجودی و انجام فرایند ارسال ندارید، اما همچنان می‌توانید یک فروشگاه آنلاین سودآور داشته باشید.

نحوه کار Dropshipping به چه صورت است؟

فرایند کار دراپ شیپینگ چگونه است

دراپ‌شیپینگ نوعی مدل زنجیره تأمین است که از شبکه‌ای از تأمین‌کنندگان، مواد اولیه، تولیدکنندگان و خرده‌فروشان برای تولید و توزیع محصول استفاده می‌کند. از مرحله تولید تا تحویل به مشتری، دراپ‌شیپینگ معمولاً شامل مراحل زیر است:

  • تولیدکنندگان کالاها را تولید می‌کنند. معمولاً مستقیماً به مشتری نمی‌فروشند، بلکه به صورت عمده به عمده‌فروشان و خرده‌فروشان می‌فروشند.
  • عمده‌فروشان کالاها را از تولیدکنندگان خریداری کرده و با افزایش قیمت به خرده‌فروشان می‌فروشند. آن‌ها معمولاً محصولات چندین تولیدکننده را موجود دارند.
  • خرده‌فروشان کالاها را مستقیماً به مصرف‌کننده نهایی با سود فروش می‌فروشند.
به طور کلی فرایند دراپ شیپینگ به این صورت است که:
  1. مشتری سفارشی را از فروشگاه شما (خرده‌فروش) ثبت می‌کند.
  2. شما سفارش را به شریک دراپ‌ شیپینگ (تولیدکننده یا عمده‌فروش) اطلاع می‌دهید.
  3. شریک دراپ‌شیپینگ کالا را بسته‌بندی کرده و مستقیماً برای مشتری ارسال می‌کند.
  4. تأمین‌کننده از شما هزینه دریافت می‌کند و شما نیز از مشتری مبلغ دریافت کرده‌اید.

به‌طور کلی، هر چه زنجیره تأمین کوتاه‌تر باشد، سود شما بیشتر خواهد بود. زیرا تعداد واسطه‌ها کمتر است و هر واسطه سهمی از سود را برمی‌دارد. کوتاه‌ترین زنجیره زمانی است که مستقیماً با تولیدکننده کار کنید.
کسب درآمد دلاری از طریق مدل درآمدی دراپ شیپینگ تنها از طریق IP ثابت خارجی امکان‌پذیر است. به این ترتیب با خرید vps مانند سرور مجازی ترکیه می‌توانید یک حساب بین‌المللی پی پال باز کنید و با افتتاح حساب در پلتفرم‌های متداول دراپ شیپینگ، به فعالیت بپردازید.

مزایای استفاده از مدل دراپ ‌شیپینگ برای سفارشات

مزایای استفاده از مدل دراپ شیپینگ

drop shipping نه تنها راهی عالی برای صرفه‌جویی در فضاست، بلکه می‌تواند به شما کمک کند با ریسک کم یک کسب‌وکار راه‌اندازی کنید یا ایده‌های جدید را امتحان کنید. در ادامه برخی از مزایای این روش کسب‌و‌کار را می بینیم.

کاهش هزینه‌های راه‌اندازی و نگهداری

دراپ‌شیپینگ به‌طور قابل‌توجهی هزینه‌های اولیه راه‌اندازی فروشگاه آنلاین را کاهش می‌دهد، زیرا نیازی به سرمایه‌گذاری در موجودی اولیه ندارید. همچنین چون نیازی به خرید کالا یا نگهداری آن ندارید، هزینه‌های ثابت شما پایین‌تر باقی می‌ماند. اگر کالایی فروش نرفت، متضرر نمی‌شوید و نیازی به تخفیف یا از بین بردن کالا ندارید.

امکان کار از هر مکان

کسب‌وکارهای دراپ ‌شیپینگ بسیار منعطف‌تر از کسب‌وکارهای سنتی هستند. چون موجودی فیزیکی ندارید، می‌توانید فروشگاه آنلاین خود را از هر مکانی که به اینترنت دسترسی دارید مدیریت کنید.

امکان ارائه تنوع بالاتر از محصولات

چون نیاز به خرید موجودی نیست، می‌توانید به‌سرعت محصولات جدید را به فروشگاهتان اضافه کرده و با روندهای بازار هماهنگ شوید. همچنین می‌توانید بدون نیاز به خرید کالاهای جدید یا تخلیه انبار قبلی، تنوع محصولات را تغییر دهید که این برای تطابق با تقویم فروش یا مناسبت‌ها بسیار مناسب است.

عدم نیاز به مدیریت موجودی

نبود موجودی به این معناست که نیازی به مدیریت و بررسی دائمی کالاها ندارید. سازماندهی و بررسی موجودی کاری زمان‌بر و پیچیده است (گرچه نرم‌افزارهای مدیریت موجودی این کار را ساده‌تر می‌کنند). حذف این مسئولیت به شما و کارمندانتان این امکان را می‌دهد که زمان بیشتری برای تمرکز روی رشد کسب‌وکارتان صرف کنید.

چالش‌های دراپ‌شیپینگ

چالش‌های دراپ شیپینگ چیست

دراپ‌شیپینگ می‌تواند برای صاحبان کسب‌وکار سودمند باشد، اما معایبی نیز دارد که ممکن است با برنامه کلی کسب‌وکار شما هم‌خوانی نداشته باشد. در ادامه چند نمونه از معایب دراپ‌شیپینگ را بررسی می کنیم

کاهش حاشیه سود

هرچه زنجیره تأمین شما طولانی‌تر باشد، سود شما کمتر خواهد بود. بنابراین، زمانی که هزینه‌های پردازش، کارمزدها و درصدهایی که توسط واسطه‌های مختلف دریافت می‌شود را در نظر بگیرید، ممکن است متوجه شوید که اجرای یک عملیات دراپ ‌شیپینگ از نظر مالی ارزش چندانی ندارد. همچنین، رقابت زیادی در حوزه drop shipping وجود دارد. چون راه‌اندازی کسب‌وکار دراپ‌شیپینگ به سرمایه‌گذاری کمی نیاز دارد، بسیاری از کسب‌وکارها محصولات خود را با قیمت بسیار پایین عرضه می‌کنند. برای رقابت، معمولا مجبور می‌شوید قیمت‌های خود را کاهش دهید.

مشکلات موجودی کالا

وقتی خودتان مالک موجودی کالا هستید، بررسی سطح موجودی بسیار ساده است. اما زمانی که محصولات را از چندین تأمین‌کننده دریافت می‌کنید که ممکن است با سایر خرده‌فروشان نیز همکاری داشته باشند، اطمینان از اینکه محصولات مورد نیازتان به‌راحتی در دسترس باشند، سخت‌تر می‌شود.

هزینه‌های پیچیده حمل‌ونقل

اگر با چندین تأمین‌کننده دراپ‌شیپینگ کار می‌کنید، هزینه‌های حمل‌ونقل شما پیچیده‌تر می‌شود. فرض کنید یک مشتری دو کالا سفارش می‌دهد که هرکدام از تأمین‌کنندگان متفاوتی تهیه می‌شوند و هر تأمین‌کننده نیز هزینه حمل‌ونقل متفاوتی دارد. شما باید روشی برای محاسبه هزینه حمل‌ونقل برای مشتری پیدا کنید که مشتری احساس نکند بیش از حد برای ارسال کالا هزینه پرداخت کرده است.

عدم کنترل بر تجربه مشتری

زمانی که برای رساندن محصول به مشتری به شریک دراپ‌شیپینگ تکیه می‌کنید، در واقع امیدوار هستید که آن شریک سفارش‌ها را به‌موقع و سالم تحویل دهد. اگر آن‌ها به تعهدات خود عمل نکنند، یا کالاها را با تأخیر، به‌صورت خراب یا اصلاً تحویل ندهند، می‌تواند منجر به دریافت نظرات منفی و از دست رفتن اعتماد مشتری شود. این چیزی است که می‌تواند به کسب‌وکار شما آسیب برساند و رابطه‌هایی را که به‌سختی با مشتریان ساخته‌اید، تخریب کند.

مشکلات احتمالی با تأمین‌کنندگان

داشتن روابطی قوی که بر پایه اعتماد و احترام متقابل با تأمین‌کنندگان بنا شده باشد، بسیار حیاتی است. تأمین‌کنندگان هسته اصلی کسب‌وکار شما هستند. بنابراین باید در انتخاب شریک‌های تجاری‌تان بسیار دقیق و گزینشی عمل کنید. هرگز این روابط را با دیر پرداخت کردن یا رفتار نامناسب از بین نبرید. برای ایجاد شراکت‌های مستحکم، بسیار مهم است که نحوه مدیریت مؤثر تأمین‌کنندگان را یاد بگیرید تا بتوانید بازدهی دراپ‌ شیپینگ خود را به حداکثر برسانید.

چگونه یک تأمین‌کننده دراپ‌شیپینگ انتخاب کنیم؟

تأمین‌کنندگانی که برای دراپ‌شیپینگ انتخاب می‌کنید، موفقیت زنجیره تأمین شما را تعیین می‌کنند. بنابراین لازم است هنگام انتخاب آن‌ها، بررسی‌های لازم و دقیقی انجام دهید. به‌طور کلی، بهتر است توافقات دراپ‌ شیپینگ را مستقیماً با تولیدکنندگان محصولاتی که می‌خواهید بفروشید، انجام دهید. هرچه واسطه‌های کمتری در مسیر شما باشند، سود بیشتری به دست خواهید آورد. هر هزینه‌ای که توسط شرکای زنجیره تأمین از شما دریافت می‌شود، بر سود نهایی شما تأثیر می‌گذارد. پس بهترین کار این است که مستقیماً با تولیدکننده همکاری کنید.

سؤالات کلیدی برای بررسی تأمین‌کنندگان بالقوه

در ادامه برخی از سوالاتی که باید در زمان بستن قرارداد از تامین کننده بپرسید آشنا می شویم.

چقدر هزینه دریافت می‌کنید؟

قبل از انتخاب شریک دراپ‌شیپینگ، حتماً محاسبات مالی را انجام دهید. اگر قیمت عمده‌فروشی به شما اجازه نمی‌دهد سود مناسبی از فروش محصولات کسب کنید، به دنبال گزینه‌های دیگری باشید. همچنین بپرسید: آیا هزینه پردازش (Handling Fee) نیز دریافت می‌شود؟ اگر بله، بررسی کنید که این هزینه چه تأثیری بر حاشیه سود شما خواهد داشت. باز هم تکرار می‌کنیم که هر هزینه‌ و هر واسطه‌ای بر سود نهایی شما تأثیر دارد، پس باید تا حد امکان فرآیند را ساده‌سازی و بهینه کنید.

محصولات چگونه ارسال می‌شوند؟

شما باید با شریکی همکاری کنید که کالاها را از طریق خدماتی ارسال می‌کند که شماره پیگیری (Tracking Number)  ارائه می‌دهد (و باید این شماره‌ها را در اختیار شما قرار دهند). به این ترتیب، اگر مشتریان درباره وضعیت سفارش‌های خود سؤال کنند، می‌توانید اطلاعات دقیق و به‌روز در اختیارشان قرار دهید. همچنین ارسال کالا با موضوع بازگشت کالا (Return) نیز همراه است. درباره سیاست‌های بازگشت و گارانتی کالاها اطلاعات کسب کنید. اگر کالاها قابل بازگشت نباشند یا تضمینی برای کیفیت آن‌ها وجود نداشته باشد، بهتر است از همکاری با چنین تأمین‌کننده‌ای صرف‌نظر کنید.

فرآیند صدور صورت‌حساب چگونه است؟

آیا شرکای دراپ‌شیپینگ بلافاصله پس از ثبت سفارش، هزینه را از کارت اعتباری شما کسر می‌کنند؟ یا صورت‌حساب ماهانه ارسال می‌کنند؟ مطمئن شوید که شریک انتخابی شما، فرآیند پرداخت و صدور صورت‌حسابی دارد که با جریان نقدی (Cash Flow) کسب‌وکار شما هماهنگ و سازگار باشد.

ایده‌های محصول برای دراپ ‌شیپینگ

اکنون که با نحوه عملکرد دراپ‌شیپینگ به‌طور کامل آشنا شده‌اید، زمان آن فرا رسیده است که به نوع محصولاتی که قصد فروش آن‌ها را دارید، فکر کنید. می‌توانید یک سرویس اشتراکی برای خریدهای مکرر راه‌اندازی کنید، محصولات تخصصی برای یک علاقه‌مندی یا سرگرمی خاص ارائه دهید، یا به مشتریان سازمانی که محصولات اداری را به‌صورت عمده خریداری می‌کنند، خدمات عرضه نمایید.

صرف‌نظر از گزینه‌ای که انتخاب می‌کنید، همواره ایده خوبی است که پیش از نهایی کردن محدوده محصولات خود، تحقیقات بازار انجام دهید. می‌توانید از ابزارهایی مانندGoogle Trends  و شبکه‌های اجتماعی برای بررسی علایق رایج و تعامل با جامعه هدف خود استفاده کنید. همچنین تحلیل رقبا به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید چه محصولاتی در حال حاضر در بازار وجود دارند.

از ایده‌های زیر برای انتخاب محصولات دراپ ‌شیپینگ الهام بگیرید:

محصولات سلامت و مراقبت شخصی

جست‌وجوهای اینترنتی برای موضوع “مراقبت از خود” از مارس ۲۰۲۰ تاکنون بیش از ۲۵۰ درصد افزایش یافته‌اند. بنابراین صنعت سلامت و تندرستی بیش از هر زمان دیگری مورد تقاضاست.

از ماسک‌های صورت و چای‌های ارگانیک گرفته تا سرم‌های مراقبتی پوست و محصولات سفیدکننده دندان، فرصت‌های بی‌شماری برای دراپ‌شیپینگ در این بازار وجود دارد. تلاش کنید تا حضور قوی در شبکه‌های اجتماعی برای برند خود ایجاد کنید، به‌گونه‌ای که مشتریان هنگام جست‌وجوی این محصولات، شما را به خاطر بیاورند.

مد و لوازم جانبی

صنعت مد دائماً در حال تغییر است، روندهای قدیمی بازمی‌گردند و سبک‌های جدید ظهور می‌کنند. شال‌های سر با طرح‌های کلاسیک و کش‌های موی رنگارنگ دهه ۲۰۰۰ از جمله لوازم جانبی محبوبی هستند که می‌توانید آن‌ها را به‌صورت دراپ‌شیپ عرضه کنید.

لوازم راحتی منزل

اگر علاقه‌مند به فروش محصولات و لوازم دکوراتیو مدرن هستید بازار دکوراسیون داخلی و سبک زندگی مسیرهای متعددی را برای راه‌اندازی کسب‌وکار دراپ‌شیپینگ در اختیار شما قرار می‌دهد. تابلوهای دیواری و چاپی دارای جذابیت طولانی‌مدت هستند، در حالی که مبلمان خاص معمولاً در دوره‌های زمانی خاص محبوب می‌شوند.

می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی مانند Pinterest و Instagram برای شناسایی جدیدترین روندهای طراحی استفاده کرده و سپس تولیدکننده یا عمده‌فروشی بیابید که بتواند این محصولات را برای شما تأمین کند.

فناوری‌های نوین و ترند

با فروش به‌روزترین محصولات فناوری، علاقه خود به تکنولوژی را به یک کسب‌وکار تبدیل کنید. محصولاتی مانند هدفون‌های بی‌سیم، شارژرها، ردیاب‌های تناسب اندام و پهپادها از جمله گزینه‌های محبوب برای دراپ‌شیپینگ هستند.

همچنین می‌توانید با ارائه لوازم جانبی مکمل دستگاه‌های برندهای معروف مانند قاب‌ها و کیت‌های تعمیر، مخاطبان این برندها را هدف قرار دهید. قاب‌های محافظ گوشی برای مدل‌های جدید آیفون همیشه در تقاضا هستند و در صورت موفقیت، می‌توانید کسب‌وکار خود را به دستگاه‌های دیگر نیز گسترش دهید.

نکاتی برای موفقیت در کسب‌وکار دراپ‌شیپینگ

برای اینکه کسب‌وکار دراپ ‌شیپینگ شما موفق باشد، بهتر است برخی از بهترین روش‌ها را در فرآیند کار خود پیاده‌سازی کنید.

خرید آنلاین را به تجربه‌ای لذت‌بخش تبدیل کنید

از مرحله ثبت سفارش تا تحویل کالا، باید تلاش کنید تجربه خرید را تا حد امکان روان، آسان و بی‌دردسر کنید. این کار از ایجاد یک تجربه کاربری خوب در وب‌سایت فروشگاهی شما آغاز می‌شود. لازم است در طراحی یک وب‌سایت زیبا و کاربرپسند (قابل استفاده در تمامی دستگاه‌ها، اعم از موبایل، تبلت و کامپیوتر) سرمایه‌گذاری کنید.

در انتخاب محصولات دقت به خرج دهید

درست است که دراپ ‌شیپینگ امکان فروش مجموعه‌ای متنوع از محصولات را فراهم می‌کند، اما این بدان معنا نیست که باید همه‌چیز را بفروشید. تحقیقات بازار انجام دهید و روندهای بازار را تحلیل کنید تا مشخص شود که چه محصولاتی را باید در فروشگاه خود ارائه کنید. به‌دقت بررسی کنید که چه کالاهایی بازارپسند هستند، به‌راحتی قابل ارسال‌اند و مردم به سختی می‌توانند آن‌ها را به‌صورت محلی تهیه کنند.

بر کیفیت تمرکز داشته باشید

حتی اگر تأمین‌کننده‌ای را با دقت بررسی و انتخاب کرده‌اید، باید پس از شروع همکاری، همچنان نسبت به کیفیت خدمات او هوشیار باقی بمانید. برای مثال، اگر مواردی از تحویل کالاهای آسیب‌دیده، بسته‌های گمشده یا تأخیر در ارسال مشاهده کردید، باید با تأمین‌کننده در این‌باره گفتگو کرده و در صورت لزوم، همکاری با او را قطع کنید تا اعتماد مشتریان‌تان را از دست ندهید.

سازمان‌یافته عمل کنید

دراپ‌ شیپینگ می‌تواند حجم زیادی از امور اداری و مدیریتی را به عملیات کسب‌وکار شما اضافه کند. بنابراین ممکن است منطقی باشد که یک فرد مشخص را برای هماهنگی با شرکای زنجیره تأمین خود در نظر بگیرید تا همه‌چیز به‌صورت منظم پیش برود و رضایت تمام طرف‌ها حفظ شود.

کسب‌وکاری مورد اعتماد بسازید

اعتبار شما مهم‌ترین دارایی‌تان است. بنابراین علاوه بر آنکه باید به وعده‌هایتان عمل کنید باید با تأمین‌کنندگان معتبر نیز همکاری داشته باشید و وب‌سایتی حرفه‌ای راه‌اندازی کنید. همچنین باید به تقویت اعتبار آنلاین خود توجه کنید تا اعتماد مشتریان را جلب کنید. موفقیت در کسب‌وکار دراپ‌شیپینگ تا حد زیادی به استراتژی‌های هوشمندانه دیجیتال مارکتینگ مانند تبلیغات آنلاین، بازاریابی محتوا و حضور مؤثر در شبکه‌های اجتماعی وابسته است.

جمع بندی

دراپ‌شیپینگ می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای کسب‌وکار تجارت الکترونیکی شما باشد. این روش انعطاف‌پذیر در عرضه و تقاضا به شما این امکان را می‌دهد که ایده‌های محصولی خود را امتحان کنید، از هزینه‌های سنگین نگهداری موجودی پرهیز نمایید و آخرین روندهای بازار را هدف قرار دهید. پس، همین امروز کسب‌وکار دراپ ‌شیپینگ خود را آغاز کنید.

سوالات متداول درباره دراپ‌شیپینگ

چقدر پول برای شروع یک کسب‌وکار دراپ‌ شیپینگ نیاز دارم؟

زمانی که شروع به کار دراپ‌ شیپینگ می‌کنید، در حال شروع یک کسب‌وکار هستید، بنابراین هزینه‌هایی نیز وجود دارد. شما هزینه‌های سنتی موجودی، ذخیره‌سازی محصولات و پردازش سفارشات را ندارید، اما نیاز به یک وب‌سایت دارید و باید محصولات خود را بازاریابی کنید تا فروش انجام شود. می‌توانید هزاران دلار برای طراحی وب‌سایت و متخصصان بازاریابی هزینه کنید یا می‌توانید بسیاری از کارها را خودتان انجام دهید. یک وب سایت رایگان یا ارزان راه اندازی کنید و از شبکه‌های اجتماعی برای گسترش پیام خود کمک بگیرید. مانند هر کسب‌وکاری دیگر، داشتن یک طرح کسب‌وکار و بودجه مناسب ایده خوبی است تا بدانید چه مقدار سرمایه در دست دارید و چگونه بهترین استفاده را از آن ببرید تا کسب‌وکارتان راه بیفتد.

آیا دراپ‌شیپینگ سودآور است؟

از آنجا که شروع کار دراپ‌شیپینگ به سرمایه‌گذاری کمی نیاز دارد، کسب‌وکارهای دراپ‌شیپینگ اغلب محصولات را با قیمت‌های بسیار پایین ارائه می‌دهند. برای رقابت، اغلب باید قیمت‌ها را هم پایین بیاورید. با کمی بررسی می توانید بفهمید که دراپ شیپینگ آن محصول سودآوری دارد یا نه.

آیا دراپ‌شیپینگ اشباع شده است؟

نه، هنوز جای زیادی برای فروشندگان جدید وجود دارد. پرسیدن اینکه آیا دراپ‌شیپینگ اشباع شده است، مانند این است که بپرسید آیا خرید کردن اشباع شده است. دراپ‌شیپینگ یک روش تکمیل سفارش است، نه یک محصول خاص. بنابراین، به‌شرطی که محصولی که می‌فروشید محبوب، قابل فروش و بازارپسند باشد، می‌توانید از دراپ‌شیپینگ برای رساندن آن به مشتریان خود استفاده کنید.

تفاوت دراپ‌شیپینگ و بازاریابی وابسته چیست؟

دراپ‌شیپینگ و بازاریابی وابسته هر دو مدل‌های کسب‌وکار تجارت الکترونیک هستند، اما در رویکرد آن‌ها تفاوت دارند. به‌عنوان یک دراپ‌شیپر، شما محصولاتی را می‌فروشید که توسط یک تأمین‌کننده ثالث تولید و ارسال می‌شوند و نیازی به مدیریت موجودی ندارید. در مقابل، به‌عنوان یک بازاریاب وابسته، شما محصولات یا خدمات شرکت‌های دیگر را تبلیغ کرده و برای هر فروش یا لید که از طریق تلاش‌های بازاریابی شما ایجاد می‌شود، کمیسیون کسب می‌کنید. در دراپ‌شیپینگ، شما مسئولیت بیشتری در تجربه مشتری دارید، در حالی که در بازاریابی وابسته، نقش اصلی شما هدایت ترافیک و کسب کمیسیون است، بدون دخالت مستقیم در تحویل محصول یا خدمات مشتری.

امتیاز شما به این مطلب
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + ده =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
فریمورک Django
آموزش برنامه نویسی

همه چیز درباره فریمورک Django و نحوه استفاده از آن

فریم ورک Django یک ابزار متن‌باز بر پایه زبان برنامه‌نویسی پایتون است که از آن برای ساخت انواع وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های پیچیده استفاده می‌شود. این

خدمات مبین هاست