شرایط مانیتایز یوتیوب چیست؟

شرایط مانیتایز یوتیوب

آنچه در مقاله می‌خوانید

بیش از دو میلیارد نفر هر روز از یوتیوب استفاده می‌کنند؛ با این حجم از بازدیدکننده، یوتیوب اکنون دومین موتور جست‌وجوی محبوب در سراسر جهان به‌حساب می‌آید. کسب درآمد یکی از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی کانال یوتیوب است و به همین دلیل اطلاع از شرایط مانیتایز یوتیوب اهمیت زیادی دارد.

در حال حاضر بسیاری از یوتیوبرهایی که محتوای باکیفیتی تولید می‌کنند و مردم مشتاق دیدن آن‌ها هستند، از شرایط مانیتایز یوتیوب بهره‌مند می‌شوند و درآمدهای قابل توجهی را به دست می‌آورند. در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازیم که مانیتایز چیست و با روند کسب درآمد از کانال یوتیوبی‌ آشنا می‌شویم.

منظور از مانیتایز یوتیوب چیست؟

منظور از مانیتایز یوتیوب

اگر بخواهیم ساده بگوییم، مانیتایز یوتیوب یعنی کسب درآمد از ویدیوهایی که در این پلتفرم آپلود می‌کنید. مدل درآمدزایی یوتیوب تقریبا ساده است؛ کسب‌وکارهایی که می‌خواهند در یوتیوب تبلیغ کنند، این تبلیغات را از طریق شبکه گوگل ادسنس ایجاد می‌کنند.

این تبلیغات را می‌توان در هر نقطه زمانی از ویدیو نمایش داد. هر بار که بیننده این تبلیغ یا آگهی را به‌طور کامل ببیند، صاحب اکانت کانال یوتیوبی که ویدیو را آپلود کرده است، مبلغی را دریافت می‌کند.

شرایط جدید یوتیوب برای مانیتایز شدن چیست؟

شرایط مانیتایز یوتیوب

یوتیوب برای کسب درآمد در سال 2023 استانداردهای جدیدی را معرفی کرده است. اگرچه این استانداردها کسب درآمد را برای کانال یوتیوبی شما کمی سخت‌تر می‌کند؛ اما اصلا غیرممکن نیست. برای راه‌اندازی کانال یوتیوبی و کسب درآمد دلاری باید در برنامه YPP عضو شوید و از شرایط لازم برخوردار باشید.

وقتی که تمام شرایط مانیتایز یوتیوب را به‌دست آوردید، تنها کاری که باید انجام دهید فعال کردن قابلیت مانیتایز است. با این کار درآمد بازدید از ویدیوهای شما در حساب ادسنسی که مشخص کرده‌اید قرار می‌گیرد. به‌طور کلی، یوتیوبرهایی که بیش‌ترین بازدیدکننده را دارند، درآمدهای بالاتری را هم تجربه می‌کنند.

تولید محتوا برای یوتیوب کار زمان‌بر و تخصصی است و اکثر افراد با امید کسب درآمد در سریع‌ترین زمان ممکن به این حوزه وارد می‌شوند. در ادامه می‌توانید 6 شرط لازم و اصلی را برای عضویت در طرح YPP یوتیوب و کسب درآمد از کانال‌تان ببینید.

جذب حداقل 1000 عضو

برای شروع کسب درآمد مستقیم از یوتیوب، کانال‌ها باید حداقل 1000 مشترک یا Subscriber داشته باشند تا بتوانند واجد شرایط کسب درآمد از این پلتفرم باشند.

حداقل 4000 ساعت تماشای ویدیوها

اگر می‌خواهید کسب درآمد از تبلیغاتی که در ویدیوی شما نمایش داده می‌شود را شروع کنید، علاوه بر 1000 عضو، ویدیوهای شما مجموعا باید حداقل 4000 ساعت دیده شده باشد یا به‌عبارت دیگر، یه 4000 ساعت واچ ‌تایم رسیده باشید. نکته مهم این است که واچ ‌تایم باید در 12 ماه گذشته اتفاق افتاده باشد.

اگر به‌طور مداوم محتوای جذاب منتشر کنید و تعداد فالوورهای کافی را به‌دست آورید، شرط حداقل زمان تماشای ویدیوها کاملا قابل دستیابی است. روش‌هایی وجود دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید زمان رسیدن به این دو شرط را تا حد قابل توجهی کاهش دهید.

10 میلیون بازدید از ویدیوهای کوتاه یا Shorts

شرایط مانیتایز یوتیوب از ویدیوهای shorts

دقت کنید که یکی از دو شرط 4000 ساعت واچ تایم (زمان تماشای ویدیو) و 10 میلیون بازدید از ویدیوهای Shorts کفایت می‌کند. بنابراین اگر به ساخت ویدیوهای Shorts تمایل داشته باشید می‌توانید این مسیر را پیش بگیرید.

نکته مهم دیگر این است که بازدیدهای ویدیوهای Shorts به بازدیدهای کلی کانال شما (شرط 4000 ساعت) اضافه نمی‌شود.

در جایی زندگی کنید که برنامه YPP در دسترس باشد

یکی از شرایط مانیتایز یویتوب این است که برنامه YPP یوتیوب در کشور محل سکونت شما فعال باشد. این برنامه در تعداد قابل توجهی از کشورها راه‌اندازی شده است اما ایران و چند کشور دیگر به‌ دلیل تحریم و مسائل دیگر تحت پوشش این طرح قرار ندارند. برای رفع این مشکل می‌توانید از راه‌حل‌های کمکی استفاده کنید که برای کاربران ایرانی وجود دارد.

عدم وجود اخطار فعال پیرامون دستورالعمل کامیونیتی

وقتی صحبت از دستورالعمل‌های کامیونیتی (Community Guidelines) به میان می‌آید، یوتیوب با کسی شوخی ندارد! این قوانین فارغ از تعداد اعضا و محبوبیت، به‌طور سفت و سخت در خصوص تمامی کانال‌ها اجرا می‌شود. اگر به‌طور کامل این دستورالعمل را رعایت کنید و اخطار (Strike) دریافت نکنید، همه چیز خوب پیش خواهد رفت.

داشتن یک حساب ادسنس مرتبط

اگر یک حساب ادسنس نداشته باشید یا اکانت یوتیوب خود را به آن وصل نکنید، یوتیوب عملا امکان پرداخت درآمدهای شما را نخواهد داشت. این یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها برای ایرانیانی است که می‌خواهند از خدمات مانیتایز یوتیوب استفاده کنند. در ادامه راه‌حل مناسبی را برای رفع این مشکل معرفی می‌کنیم.

فعال کردن احراز هویت دو مرحله‌ای

این قابلیت یک لایه امنیتی بیش‌تر را اضافه می‌کند تا کنترل حساب‌تان به‌دست افراد غیرمجاز نیفتد. در واقع با فعال کردن این قابلیت یکی از مهم‌ترین اقدامات را برای جلوگیری از هک شدن کانال‌تان انجام داده‌اید.

منظور از YPP در یوتیوب چیست؟

شرایط مانیتایز یوتیوب- YPP

یوتیوب یک پلتفرم رایگان و دومین موتور جست‌وجوی بزرگ در جهان است. با بیش از 1.7 میلیارد بازدیدی که ماهیانه از یوتیوب انجام می‌شود، مدل کسب‌وکار یوتیوب همیشه برای شرکت مادر، یعنی گوگل سود قابل توجهی را ایجاد کرده است.

در این مدل کسب‌وکار، یوتیوب تا حد زیادی به تولیدکنندگان محتوا یا Creatorهایی متکی است که به‌طور مداوم محتوای تازه و جذابی را منتشر می‌کنند. این محتوا برای بینندگان و تبلیغ‌دهندگانی که روزانه میلیاردها دلار برای تبلیغ محصولات و خدمات‌شان به گوگل پرداخت می‌کنند جذابیت دارد.

برنامه YPP برگرفته از سرواژه‌های عبارت YouTube Partner Program، به تولیدکنندگان محتوایی که شرایط مانیتایز یوتیوب را به‌دست آورده‌اند اجازه می‌دهد تا بخشی از هزینه تبلیغاتی، که تبلیغ‌دهنده به گوگل پرداخت می‌کند را به‌عنوان درآمد به‌دست آورند.

این مدل تقسیم درآمد، وقتی که یک کانال یوتیوب، قابلیت مانیتایز خود را فعال می‌کند، بخشی از درآمد حاصل از تماشای تبلیغات توسط بازدیدکننده‌ها را به حساب ادسنس صاحب کانال پرداخت می‌کند.

در حال حاضر، تولیدکننده محتوا 55 درصد از سهم درآمد تبلیغاتی گوگل را دریافت می‌کند و یوتیوب نیز 45 درصد باقی‌مانده را از آنِ خود می‌کند. با توجه به اینکه یوتیوب برای میزبانی و آپلود ویدیوها هیچ هزینه‌ای از تولیدکننده محتوا دریافت نمی‌کند، بدون شک برنامه YPP بسیار عالی است.

اما به‌هرحال یوتیوب نیز یک کسب‌وکار است و باید تبلیغ‌دهندگان خودش را راضی نگه دارد تا از طریق آن‌ها همچنان به کسب درآمد بپردازد. به‌ همین دلیل هر تولیدکننده محتوایی نمی‌تواند در برنامه YPP شرکت کند. یوتیوب باید مطمئن شود که کانال شما توانایی ایجاد یک پایگاه با تعداد اعضای کافی و تولید محتوای جذاب و درگیرکننده برای مخاطب را داشته باشد.

روش‌های کسب درآمد از یوتیوب

روش‌ها و شرایط مانیتایز یوتیوب

در گذشته برای اینکه از یوتیوب کسب درآمد کنید، کافی بود محتوای عالی آپلود و چند میلیون بازدید جذب کنید و در نهایت سهمی از درآمد تبلیغاتی گوگل را به خودتان اختصاص دهید. اما اکنون، تولیدکنندگان محتوا به چندین روش برای کسب درآمد از محتوای خود دسترسی دارند.

علاوه بر تبلیغات، کسب درآمد از طریق اسپانسرشیپ یک برند بزرگ، تامین مالی طرفداران یا فروش کالا یا محصولات هواداری نیز میسر شده است.

گوگل ادز

همان‌طور که گفته شد، اولین قدم برای کسب درآمد در یوتیوب، پیوستن به برنامه YPP یوتیوب است. این برنامه به تولیدکنندگان محتوا امکان دسترسی به ابزارهای ویژه مانند کسب درآمد از طریق گوگل ادسنس را می‌دهد.

یوتیوب از طریق پخش آگهی پیش از ویدیو، در میان پخش ویدیو و یا سایر فرمت‌های تبلیغاتی، از ویدیوهای آپلود شده کسب درآمد می‌کند. اگر واجد شرایط مانیتایز یوتیوب باشید می‌توانید بخشی از درآمد تبلیغاتی یوتیوب را به خودتان اختصاص دهید.

کسب‌وکارهایی که به یوتیوب تبلیغ می‌دهند، بر اساس تعداد کلیک و بازدید هزینه می‌پردازند. یوتیوب 55 درصد از این درآمد را به تولیدکننده محتوا می‌دهد و 45 درصد را خودش دریافت می‌کند. تولیدکنندگان محتوا باید دستورالعمل‌های تبلیغات را رعایت کنند. محتوایی که حاوی الفاظ رکیک، محتوای جنسی، خشونت و سایر موضوعات ممنوع باشد، مشمول دریافت تبلیغات نخواهد شد.

این موضوع در مورد رویدادهای خبری حساس و فوری هم صدق می‌کند و در این ویدیوها تبلیغاتی نمایش داده نخواهد شد.

اسپانسرشیپ برند

یکی از انواع سودآور تبلیغات، اسپانسرشیپ است که در دنیای دیجیتال مارکتینگ با عنوان «اینفلوئنسر مارکتینگ» شناخته می‌شود. یک شرکت برای تبلیغ یک نام تجاری یا محصول در یک ویدیو به تولیدکننده محتوا پول می‌دهد.

به‌عنوان مثال، افرادی که میکاپ‌های مختلف را آموزش می‌دهند می‌توانند پس از جلب توجه بازدیدکنندگان و محبوبیت کانال، حمایت یک برند تولیدکننده لوازم آرایشی را به‌دست آورند. در چنین شرایطی، ویدیوهایی که به سفارش این برند تولید می‌شوند برای صاحب کانال درآمد مستقیم خواهد داشت.

تامین مالی طرفداران

یکی دیگر از راه‌های محبوب برای کسب درآمد از کانال، فروش اشتراک‌های ویژه است. طرفداران و دنبال‌کنندگان کانال، در ازای دریافت محتوای ویژه مانند نشان‌ها، ایموجی‌ها، ویدیوهای ویژه و موارد دیگر، مبلغی را به‌صورت ماهیانه به صاحب کانال پرداخت می‌کنند.

کانال‌هایی که به شرط 1000 عضو رسیده باشند می‌توانند این ویژگی کسب درآمد را در حساب‌های خود فعال کنند. سرویس‌های شخص ثالث مثل Patreon نیز به تولیدکنندگان ویدیو کمک می‌کنند تا از طریق عضویت ماهیانه، از طرفداران خود کسب درآمد داشته باشند. در حال حاضر تولیدکنندگان ویدیویی وجود دارند که از این طریق به صورت ماهیانه بیش از 40 هزار دلار درآمد کسب می‌کنند.

یوتیوب چگونه به شما پول می دهد؟

شرایط مانیتایز یوتیوب- یوتیوب چگونه به شما پول می‌دهد؟

راه‌اندازی یک کانال یوتیوب شاید یکی از اولین راه‌هایی است که برای کسب درآمد دلاری به ذهن اکثر مردم می‌رسد. شاید در نگاه اول راه‌اندازی یک کانال یوتیوب، کمی تولید محتوا، یوتیوبر شدن و کسب درآمد، ساده به‌نظر برسد؛ اما صادقانه بگوییم، تنها درصد کمی از افرادی که در این راه وارد می‌شوند و به موفقیت می‌رسند.

راه‌اندازی و مدیریت یک کانال یوتیوبی موفق، چالش بزرگی است که به ماه‌ها تولید محتوای مداوم نیاز دارد. پس از این‌که به‌طور کامل شرایط مورد نیاز برای مانیتایز یوتیوب را مهیا کردید، درآمدزایی شما شروع می‌شود. لازم است بدانید که چیزی به نام حقوق ثابت برای یوتیوبرها وجود ندارد.

هر کانال یوتیوب بسته به حجم تولید محتوا و تعداد بینندگان آن، درآمد متفاوتی دارد. عوامل مختلفی بر روی درآمد یک کانال یوتیوبی تاثیرگذار هستند. هر بازدیدی که ویدیوی شما دریافت می‌کند لزوما درآمدزا نخواهد بود. یک بیننده باید حداقل 30 ثانیه تبلیغ قرار گرفته در ویدیوی شما را تماشا کند تا این بازدید یک بازدید معتبر به‌حساب آید.

اگر تبلیغ، کوتاه‌تر از 30 ثانیه باشد، بازدیدکننده باید تبلیغ را به‌طور کامل تماشا کند تا کانال شما بابت آن پول دریافت کند. متاسفانه در این زمینه کار زیادی نمی‌توان انجام داد و فقط باید امیدوار بود که یوتیوب تبلیغات جذاب و سرگرم‌کننده‌ای را به بیننده نمایش دهد.

عامل مهم بعدی CPM متفاوتی است که یوتیوب برای مخاطبان مختلف در نظر می‌گیرد. CPM از سرواژه عبارت Cost Per Mile گرفته شده و نشان‌دهنده مبلغی است که یک تبلیغ‌کننده به ازای هر 1000 بازدید از یک تبلیغ به گوگل پرداخت می‌کند. این تفاوت در CPM به محل سکونت بیننده نیز بستگی دارد و بازدید از تبلیغات با IP کشورهای مختلف، پرداختی متفاوتی دارد. به‌عنوان مثال، نروژ و آلمان دو کشور با CPM بالا هستند.

در نهایت، هر چه بازدیدهای بیش‌تری داشته باشید، احتمال اینکه افراد بیش‌تری تبلیغات قرار گرفته روی ویدیوهای شما را تماشا کرده باشند، بیش‌تر می‌شود و در نتیجه پول بیش‌تری از یوتیوب دریافت خواهید کرد.

شرایط ادسنس برای ایرانیان چگونه است؟

شرایط مانیتایز یوتیوب- شرایط ادسنس برای ایرانیان

متاسفانه به‌دلیل تحریم‌های اقتصادی و عدم اتصال ایران به سیستم بانکی جهانی، امکان افتتاح حساب در ادسنس به‌صورت مستقیم برای ایرانیان ممکن نیست. علاوه بر این، ساخت حساب ادسنس محدودیت‌های مختلفی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به ضرورت داشتن یک حساب بین‌المللی بانکی و یک ملک ثبت شده در یکی از کشورهای مجاز اشاره کرد.

حتی اگر یکی از آشنایانتان بتواند این شرایط را برای شما فراهم کند، باز هم برای فعال شدن حساب ادسنس‌تان به 6 ماه زمان نیاز دارید. پس از این‌که کانال شما به شرایط مانیتایز یوتیوب رسید و توانستید کسب درآمد کنید، باید دو نوع مالیات را پرداخت کنید. نرخ مالیات با توجه به کشور انتخابی متفاوت خواهد بود.

برای مثال اگر کشور انتخابی شما آمریکا باشد، باید تا 30 درصد از درآمد کسب شده از بازدید ویدیوهای‌تان را به‌عنوان مالیات بپردازید. مالیات دیگری که باید بپردازید مربوط به مالیات روی کل درآمدتان است که باز هم بسته به قوانین هر کشور می‌تواند متفاوت باشد. برای مثال در قانون آمریکا، این نرخ بین 10 تا 37 درصد تعیین شده است.

با یک حساب سرانگشتی می‌توانید متوجه شوید که افتتاح حساب ادسنس به‌صورت شخصی علاوه بر محدودیت‌های مختلف، اصلا منطقی نیست. در چنین شرایطی اگر در ایران زندگی می‌کنید بهتر است از شرکت‌هایی که خدمات مانیتایز یوتیوب و نقد کردن درآمد را انجام می‌دهند، کمک بگیرید.

این شرکت‌ها در واقع نقش واسطه‌هایی را ایفا می‌کنند که با درخواست شما، درآمد کسب شده از کانال یوتیوبی‌تان را به حساب یکی از بانک‌های داخلی ایران واریز می‌کنند.

خدمات مبین هاست برای نقد کردن درآمد یوتیوب یکی از بهترین گزینه‌های در دسترس کاربران ایرانی است . حساب‌های شرکتی ادسنس مبین هاست کاملا معتبر بوده و به‌لطف محدودیت‌های سخت‌گیرانه‌ای که برای کانال‌های متصل به این حساب‌ها در نظر گرفته است، احتمال بلوکه شدن درآمد شما به صفر می‌رسد.

مبین هاست به کانال‌هایی که به دلایل مختلف از جمله محتوای نامناسب یا فریبکاری، پتانسیل دریافت اخطار از یوتیوب را دارند یا از قبل اخطار گرفته‌اند، اجازه اتصال به حساب‌های ادسنس را نمی‌دهد.

بنابراین شما بدون اینکه هزینه‌های سنگین مختلف را پرداخت کنید و البته با محدودیت‌های مختلف دست‌وپنجه نرم کنید، به یک حساب ادسنس امن دسترسی پیدا خواهید کرد. علاوه بر این، اگر می‌خواهید به‌صورت حرفه‌ای در یوتیوب فعالیت کنید و برای افزایش بازدید یوتیوب پیشنهادی کارآمدی دریافت کنید، مبین هاست 3 پلن مختلف را ارائه می‌دهد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

به ازای هر 1000 بازدید در یوتیوب چقدر درآمد کسب می کنید؟

شرایط مانیتایز یوتیوب- درآمد یوتیوب به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید

یوتیوب برای هر بازدید از تبلیغ به‌طور متوسط 18 سنت (0.18 دلار) از تبلیغ‌دهنده دریافت می‌کند. یوتیوب 75 درصد از این مبلغ را از طریق حساب گوگل ادسنس برای یوتیوبر واریز می‌کند. این نرخ خیلی خوبی است و با این درصد، شما حداقل به ازای هر بازدید از تبلیغ 0.12 دلار دریافت خواهید کرد. با توجه به این نرخ، به ازای هر 1000 بار نمایش ویدیوی شما، 122 دلار درآمد کسب می‌کنید.

اما عوامل مختلفی روی این درآمد تاثیرگذار هستند و به همین سادگی نمی‌توان درآمد را بر اساس بازدید محاسبه کرد. مثلا بعضی از کاربران از مسدودکننده‌های تبلیغ یا AdBlocker استفاده می‌کنند و بخش زیادی از کسانی که تبلیغات را می‌بینند نیز در همان چند ثانیه اول از دیدن ادامه تبلیغ صرف‌نظر می‌کنند.

بنابراین، پرداخت واقعی به ازای هر نمایش ویدیو چیزی حدود 0.0015 تا 0.003 دلار خواهد بود. این یعنی یک یوتیوبر با هر 1000 بازدید از ویدیوهایش می‌تواند درآمدی بین 1.5 تا 3 دلار را انتظار داشته باشد.

برای اینکه درآمد سالیانه‌تان از کانال یوتیوبی که راه‌اندازی کرده‌اید را تخمین بزنید می‌توانید از ماشین حساب درآمد ادسنس استفاده کنید. تخمین‌های این ماشین حساب نیز خوش‌بینانه است و گاهی اوقات حتی می‌تواند وسوسه‌انگیز باشد! بنابراین، قبل از اینکه تصمیم به یوتیوبر شدن بگیرید و شرایط مانیتایز یوتیوب را به‌دست آورید با جوانب مثبت و منفی این کار به‌صورت کامل آشنا شوید.

نکته مهمی که باید به آن دقت کنید CPM متفاوت برای یوتیوبرهای معروف است. شرکت‌های تبلیغ‌دهنده برای نمایش تبلیغات‌شان در ویدیوهایی که توسط یوتیوبرهایی با تعداد دنبال‌کننده میلیونی ساخته می‌شود، حاضرند هزینه بیش‌تری بپردازند. برای مثال، CPM کانالی مثل MKBHD که در حوزه بررسی تکنولوژی و گجت‌ها فعالیت دارد، به ازای هر 1000 بازدید می‌تواند از 5 تا 7 دلار باشد.

علاوه بر عواملی که گفته شد، عوامل زیر نیز می‌توانند بر روی درآمد یوتیوبر تاثیر قابل توجهی داشته باشند:

  • دموگرافی بیننده (موقعیت مکانی، سن، جنسیت، علایق)
  • نمایش در موبایل یا دسکتاپ
  • نوع محتوا (وِلاگ، اخبار، نقد و بررسی، زیبایی، کریپتو، گردشگری و غیره)
  • تعداد اعضای کانال
  • زمان تماشای ویدیوها
  • میزان تداوم آپلود ویدیوها
  • تعداد ویدیوها
  • موقعیت جغرافیایی

پس از کسر مالیات چقدر از درآمد یوتیوب را دریافت می کنید؟

پس از کسر مالیاتی که با توجه به قانون هر کشور عددی متفاوت است، 75 درصد از مبلغی که در پنل ادسنس‌تان می‌بینید را دریافت خواهید کرد.

آیا یوتیوب درآمد را ماهانه پرداخت می کند؟

یوتیوب به‌ازای هر بازدید از تبلیغ نمایش داده شده، مبلغی را به‌عنوان درآمد برای یک یوتیوبر در نظر می‌گیرد. پرداختی یوتیوب بر اساس درخواست کاربر انجام می‌شود و خودتان می‌تواند به‌صورت هفتگی، ماهیانه یا بازه‌ زمانی طولانی‌تر درخواست تسویه داشته باشید.

آیا برای کسب درآمد از یوتیوب برای ایرانی ها محدودیت وجود دارد؟

بله، علاوه بر اینکه استفاده از یوتیوب بدون سرویس‌های بخصوصی برای دور زدن محدودیت‌ها و تحریم‌ها ممکن نیست، افتتاح حساب ادسنس شخصی نیازمند یک حساب بین‌المللی بانکی و یک ملک ثبت شده در یکی از کشورهای مجاز است.

امکان درآمد سریع از یوتیوب وجود دارد؟

کسب درآمد از یوتیوب نیازمند تلاش و پشتکار زیاد و تعهد دائمی برای تولید محتوای با کیفیت است. رسیدن به دو شرط مانیتایز یوتیوب نیازمند حداقل 2 ماه فعالیت مستمر است که رمز موفقیت آن هم تولید محتوای جذاب و درگیرکننده برای مخاطب است.

3.9/5 - (12 امتیاز)
دیدن نظرات
small

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
فریمورک Django
آموزش برنامه نویسی

همه چیز درباره فریمورک Django و نحوه استفاده از آن

فریم ورک Django یک ابزار متن‌باز بر پایه زبان برنامه‌نویسی پایتون است که از آن برای ساخت انواع وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های پیچیده استفاده می‌شود. این

خدمات مبین هاست