امروزه ابزارهای متفاوتی جهت راهاندازی سایت عرضه شده است که کاربردیترین و بهترین آنها وردپرس است. با نصب وردپرس میتوان هرگونه سایت یا وبلاگی را بدون نیاز به کد نویسی طراحی کرد. نصب وردپرس بر روی هاست اولین قدم برای داشتن یک سایت وردپرسی است. برای نصب وردپرس بهتر است آخرین نسخه آن را از سایت اصلی wordpress دانلود کنید. انعطاف پذیری بالا و محیط کاربری ساده وردپرس منجر به استقبال بی نظیر از آن شده است. در این مقاله قصد داریم به آموزش نصب wordpress روی کنترل پنلهای مختلف و کامپیوتر شخصی بپردازیم.
مبین هاست با ارائه خدمات خرید هاست و سرور مجازی با سرعت و پایداری بالا انتخابی عالی برای میزبانی سایت وردپرس شما میباشد. شما میتوانید به سادگی نسبت به خرید هاست وردپرس با کانفیگ اختصاصی و یا سرور مجازی لینوکس برای میزبانی سایت خود اقدام کنید.
چگونه کنترل پنل هاست را تشخیص دهیم؟
بدون شک نصب وردپرس روی کنترل پنلهای مختلف مستلزم وجود دانش کافی در این حوزه است. در واقع انتخاب کنترل پنل باید متناسب با شرایط سایت و ایدهآلهای طراح باشد. از این رو در ادامه به معرفی اجمالی انواع کنترل پنلها خواهیم پرداخت:
سی پنل: یکی از کنترل پنلهای محبوب و پرکاربرد، سی پنل است. این کنترل پنل از یک رابط گرافیکی و رابط مدیریت سرور تشکیل شده و همین امر شرایطی را برای مدیریت وب سایت در یک مکان فراهم کرده است. سادگی محیط و دسترسی داشتن به تمامی گزینهها موجب شده است که افراد مبتدی نیز به راحتی بتوانند با سی پنل کار کنند. علاوه بر موارد ذکر شده در سی پنل امکاناتی برای تنظیم نام دامنه، ثبت نام و انتقال، ایجاد و مدیریت ایمیل، مدیریت فیلترهای اسپم، ثبت بازدیدکنندگان و خطاها، ایجاد و مدیریت پایگاه داده، ویژگیهای امنیتی، تهیه نسخه پشتیبان و …. فراهم شده است.
Plesk: کنترل پنل Plesk محبوب برای سیستم عامل ویندوز و لینوکس کارایی دارد. از مزایای این کنترل پنل میتوان به امکان مدیریت چندین سرور به صورت همزمان اشاره کرد. علاوه بر این محیط کاربری ساده، تنوع ابزارهای اتوماسیون، پلسک ورودی در 4 سطح، امکان مدیریت سایت و سرور مجازی وردپرس و … را نیز میتوان به سایر مزایای آن افزود.
hPanel: اچ پنل از نظر محیط کاربری و عملکرد کاملا شبیه سی پنل است با این تفاوت که تمامی گزینهها در یک صفحه قرار دارند. این امر امکان استفاده از آن را سادهتر کرده است. با استفاده از این کنترل پنل میتوان نسبت به به مدیریت دامنه، مدیریت ایمیل، افزایش امنیت و … اقدام کرد.
Direct Admin: از این کنترل پنل میتوان برای سیستم لینوکس و BSD استفاده کرد. دایرکت ادمین دارای چندین سطح دسترسی است و این امر امکان مدیریت آن را بسیار ساده کرده است. از دیگر ویژگیهای دایرکت ادمین میتوان به محیط ساده، سرعت بالا، پایداری زیاد، ایجاد بانک اطلاعاتی، مدیریت حساب، ایجاد نسخه پشتیبان و … اشاره کرد.
Webmin: این کنترل پنل برای ویندوز و یونیکس در دسترس است اما عملکرد آن برای سیستم عامل ویندوز دارای محدودیتهایی است. امکان انجام تنظیمات مختلف در وبمین وجود دارد اما متاسفانه محیط کاربری آن چندان ساده و کاربر پسند نیست.
آموزش نصب وردپرس در Cpanel
به منظور نصب وردپرس در Cpanel لازم است مراحل زیر پشت سر گذاشته شود:
1-اولین گام به وارد شدن به آدرس ورودی سی پنل تعلق دارد. این آدرس هنگام خرید هاست توسط مبین هاست به کاربران عرضه میشود. بعد از ورود، صفحهای مطابق شکل زیر باز میشود که باید در آن نام کاربری و پسورد وارد شود.
2-برای دسترسی پیدا کردن به پوشه و بخشهای مختلف سایت کافیست به بخش File Manager مراجعه شود.
3- به منظور وارد شدن به پوشه اصلی سایت کافیست دو بار روی Public_html کلیک شود. در این بخش لازم است به این نکته توجه شود که در سایت خام هیچ فایلی به نمایش در نمیآید. البته ممکن است چند فایل دیده شود که همه آنها فاقد ارزش هستند. همچنین برای نصب وردپرس جدید باید حتما نسخه قدیمی آن پاک شود.
4- مرحله بعد به آپلود کردن فایل اختصاص دارد. برای آپلود فایل ابتدا باید روی گزینه زیر کلیک شود:
سپس فایل وردپرس دانلود شده، با کلیک بر بخش مشخص شده در تصویر انتخاب شود.
5- بعد از اتمام مرحله آپلود، لازم است در تب قبلی روی گزینهی reload کلیک کنید. در این قسمت فایل آپلود شده قابل مشاهده است. با راست کلیک روی فایل و انتخاب گزینه Extract میتوانید محتوای پوشه را برونریزی کنید.
6-در مرحله بعدی فایلهای موجود در WordPress باید به پوشه public_html منتقل شود. برای این کار لازم است بر روی فایل راست کلیک کرده و گزینه move انتخاب شود. در نهایت باید WordPress از مسیر حذف شود.
7-این مرحله به ساخت دیتابیس برای اتصال به وردپرس اختصاص دارد. در این راستا باید بر روی بخش دیتابیس و زیرمجموعه Mysql Database Wizard کلیک شود.
8- در این بخش لازم است که نام دیتابیس وارد شود و بر روی گزینهی Next Step کلیک کنید.
9-لازمهی ورود به دیتابیس داشتن نام کاربری و رمز ورود است. در این مرحله با کلیک روی Create User میتوان وارد صفحه ساخت نام کاربری شد.
10 – در این بخش با فعال کردن تمام تیکها و کلیک روی گزینهی Make Changes به مرحله بعد بروید.
11- با وارد کردن آدرس سایت میتوانید وارد نصب کننده وردپرس شوید. همان طور که از نام آن پیداست نصب کننده وردپرس وظیفه کمک به نصب آن را بر عهده دارد. برای شروع لازم است زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید. ما در این مقاله زبان فارسی را انتخاب کردهایم.
12- با کلیک روی گزینه” ادامه” صفحه زیر ظاهر میشود و سپس با انتخاب گزینهی ” بزن بریم” میتوانید به مرحله بعد بروید.
13-در این بخش اطلاعات دیتابیس را وارد کنید.
در تصویر زیر منظور از پایگاه داده، همان دیتابیسی است که قرار است وردپرس در آن اجرا شود. نام کاربری همان نام وارد شده در My SQL User سی پنل است. رمز نیز همان گذرواژه وارد شده در قسمت My SQL User است. منظور از میزبان پایگاه داده، Localhost یا سرویس میزبانی هاست سایت است. لازم به ذکر است در جهت افزایش امنیت بهتر است پسورد تغییر داده شود.
14-بعد از پشت سرگذاشتن مراحل بالا پیغام زیر به نمایش در میآید که در آن لازم است روی گزینهی راهاندازی نصب کلیک کنید.
15-در مرحله آخر باید اطلاعاتی همچون نام کاربری، رمز عبور، نام سایت و ایمیل مدیر سایت در صفحه باز شده، وارد شود.
آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین
به منظور نصب وردپرس در دایرکت ادمین لازم است مراحل زیر پشت سر گذاشته شود:
1-در ابتدا باید وارد پنل مدیریت دایرکت ادمین شوید. در این راستا کافیست در ادامهی دامنه، عبارت 2222 وارد شود. بعد از افزودن این اعداد به انتهای سایت، صفحهای مبنی بر وارد کردن نام کاربری و پسورد باز میشود. در صورتی که هاست خود را از مبین هاست تهیه کرده باشید این اطلاعات از طریق ایمیل و تیکت در اختیار شما قرار داده میشوند.
2- این مرحله به نصب وردپرس روی نسخه قدیمی دایرکت ادمین اختصاص دارد. به منظور آپلود فایل باید به قسمت فایلها در پنل مدیریت دایرکت ادمین مراجعه کرد.
3- در این مرحله با ورود به پوشه اصلی هاست یعنی Public_html میتوان به فایلهای روت سایت دسترسی داشت. لازم است به این نکته توجه شود که تنها فایلهایی که برای آنها اجازه قرارگیری در دسترس عموم صادر شده است بعد از قرارگیری در صفحه اصلی سایت در دسترس عموم قرار خواهند گرفت.
4- در مرحله بعد با انتخاب گزینهی Choose File میتوانید فایل منتخب خود را انتخاب و آپلود کنید. بعد از اتمام مرحله آپلود و بازگشت به قسمت Public_html میتوانید با راست کلیک بر روی فایل زیپ وردپرس و انتخاب گزینهی Extract فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
5- در این بخش باید اقدام به نصب وردپرس کنید. بدین منظور کافیست آخرین نسخه وردپرس را دریافت و آپلود کنید.
6- از این مرحله به بعد به مراحل نصب وردپرس اختصاص دارد. برای انجام این کار کافیست به پنل مدیریت دایرکت ادمین مراجعه و گزینه MySQL Management انتخاب شود.
7- در این مرحله فرمی ظاهر میشود که لازم است در آن اطلاعاتی همچون نام دیتابیس (Database Name)، نام کاربری دیتابیس (Database Username)، رمز عبور دیتابیس (Username Password) و تایید رمز عبور دیتابیس( (Confirm Password وارد شود.
لازم به ذکر است با استفاده از گزینهی Random Password میتوان از پسوردهای تصادفی و امن استفاده کرد. در نهایت با کلیک روی Create میتوانید اقدام به ساخت دیتابیس کنید.
8- در این مرحله دیتابیس ساخته شده است و کافیست با باز کردن آدرس سایت مراحل نصب وردپرس را اجرا کنید. بعد از تنظیم زبان روی فارسی و کلیک روی گزینهی” بزن بریم” میتوانید وارد مرحله بعد شوید.
9- بعد از ورود به نصب کننده وردپرس لازم است اطلاعات دیتابیس ساخته شده در مرحله قبلی وارد شود. بعد از پشت سر گذاشتن این مرحله، صفحه انتظار پنج دقیقهای برای نصب wordpress ظاهر میشود. در این مرحله با کلیک روی گزینهی راهاندازی وردپرس سایت، میتوان به روند نصب وردپرس خاتمه داد.
آموزش نصب وردپرس در سرور لینوکس
برای نصب وردپرس در سرور لینوکس باید دو پیش نیاز داشته باشیم:
- دسترسی داشتن به ROOT سرور
- نصب بودن LAMP روی سرور (Linux,Apache,Mysql,PHP)
سپس برای اجرای مراحل نصب wordpress روی سرور مجازی پشت سر گذاشتن مراحل زیر الزامی است.
1- در ابتدا باید وردپرس را مستقیما از وب سایت وردپرس با استفاده از دستور wget دانلود کنید:
wget http://wordpress.org/latest.tar.gz
2- دستور فوق پکیج زیپ شده وردپرس را مستقیما در پوشه home دانلود میکند. با استفاده از دستور زیر میتوانید آن را از حالت زیپ خارج کنید:
tar-xzvf latest.tar.gz
3-این مرحله به ایجاد دیتابیس و کاربر اختصاص دارد.
بعد از خارج کردن فایل از حالت زیپ، در داخل پوشه home پوشهای به نام wordpress قرار میگیرد. در این مرحله لازم است که برای وردپرس یک دایرکتوری MySQL ایجاد شود. برای این کار باید دستور زیر وارد شود:
mysql-u root -p
4-بعد از وارد کردن پسورد روت MySQL لازم است یک دیتابیس وردپرس و یک کاربر در دیتابیس ایجاد کنید.
بعد از آن باید برای کاربر یک پسورد جدید انتخاب کنید. لازم به ذکر است باید در پایان تمامی دستورات MySQL از سمی کالن (;) استفاده شود.
5-بعد از ساخت دیتابیس و نامگذاری آن (در اینجا از نام دیتابیس WordPress1 استفاده شده است) لازم است دستور زیر اجرا شود تا روند نصب پایان بپذیرد.
CREATE DATABASE wordpress1; Query OK,1 row affected(0.00sec)
نصب وردپرس در Webmin
به منظور نصب وردپرس در Webmin لازم است مراحل زیر به صورت کامل اجرا شود:
1- در قدم اول باید آدرس ورود به Usermin را از سرویس دهنده یا مدیر سرور دریافت کنید. بعد از وارد کردن این اطلاعات صفحه زیر باز میشود:
2- حال باید بر روی گزینهی Usermin که در بالای صفحه قرار دارد، کلیک کنید.
3-حال با انتخاب گزینهی FileManager در بخش Others میتوانید به مرحله بعد بروید.
3-حال کافیست در بخش مدیریت فایلهای سایت، به منظور ورود به پوشه روت سایت، روی گزینه public_html کلیک شود.
4-در این مرحله باید حالت پیش فرض Webmin حذف شود، در این راستا کافیست تیک تمام فایلهای موجود در پوشه اصلی را فعال کنید و روی گزینهی Delete کلیک کنید. در نهایت با انتخاب گزینهی Remove Selected این مرحله خاتمه مییابد.
5- در این مرحله از نصب wordpress نوبت به آپلود وردپرس در Usermin میرسد. برای اجرای این مرحله لازم است گزینهی Upload to current directory را از منوی File انتخاب و فایل وردپرس را در این بخش آپلود کنید.
6-برای خارج کردن فایل از حالت زیپ کافیست روی فایل مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Extract را انتخاب کنید.
7-در این مرحله پس از ورود به پوشه wordpress، تمام فایلها را انتخاب و cut کنید.
8-در این مرحله از منوی سمت چپ لازم است گزینهی public_html را انتخاب کنید. بعد از آن باید به پوشه اصلی مراجعه کنید.
9- به منظور انتقال فایلها به پوشه اصلی کافیست از منوی edit گزینه paste را انتخاب کنید. بعد از اتمام این مرحله میتوانید تمامی فایلهای موجود در فایل wp.zip و پوشه wordpress را از روی هاست حذف کنید.
10-اگر مراحل ذکر شده به خوبی پیش رفته باشد،آدرس سایت با صفحه نصب وردپرس به نمایش در میآید. در مرحله لازم است تا زبان مورد نظر را فارسی انتخاب کنید.
11- با کلیک روی” ادامه” مجددا صفحه نصب وردپرس به نمایش در میآید. در این صفحه کافیست اطلاعات مورد نظر وارد شود.
فرایند ساخت Webmin در دیتابیس، برخلاف سایر کنترل پنلها، به این صورت است که مدیر سرور دیتابیس را ایجاد میکند.
این بدان معنا است که به صورت پیشفرض در هنگام ایجاد هاست یک دیتابیس با نام کاربر ایجاد شده است. در این صورت کافیست نام کاربری در نام پایگاه داده، نام کاربری هاست در نام کاربری و رمز عبور ورود به پنل هاست در بخش رمز عبور وارد شود. اگر اطلاعات فوق درست نبود مدیر سرور باید از طریق Virtualmin یک دیتابیس جدید ایجاد کند. بعد از وارد کردن اطلاعات فوق باید روی گزینه “فرستادن” کلیک شود.
12-با کلیک روی گزینه راه اندازی نصب مشاهده میکنید که به سادگی مراحل نصب طی میشوند.
13- در مرحله آخر اطلاعات سایت و ادمین وردپرس را وارد کنید.
میزبانی سایت وردپرسی روی هاست بهتر است یا سرور مجازی؟
یکی از مواردی که در هنگام نصب وردپرس منجر به سرگردانی طراحان سایت میشود انتخاب بین هاست یا سرور مجازی است.
استفاده از هاست اشتراکی مانند هاست لینوکس و هاست وردپرس برای سایتهای نوپایی که حجم فعالیت آنها محدود است، انتخاب مناسبتری است. از طرف دیگر قیمت آن به مراتب ارزانتر از سرور مجازی است.
در نقطه مقابل خرید و استفاده از سرور مجازی برای سایتهای پر بازدیدی که حجم اطلاعات آنها بالا است، بسیار بهتر است. سرور مجازی منابع زیادی را در اختیار کاربران خود قرار میدهد و قیمت آن هم از هاست اختصاصی مناسبتر است.
چگونه وردپرس را روی کامپیوتر شخصی (LocalHost) نصب کنیم؟
به منظور نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی یا هاست لوکال لازم است طبق مراحل زیر عمل کنید:
1-در قدم اول لازم است از یک سایت معتبر نرمافزار زمپ را دانلود و اجرا کنید. برای نصب این نرمافزار کافیست دستورالعمل ثابت نصب عموم نرمافزارها اجرا شود (کلیک روی گزینه Next). لازم به ذکر است در صورت به نمایش درآمدن صفحهای مشابه تصویر زیر باید تنها تیکهای مورد نظر را انتخاب کنید تا ماژولهای اضافی نصب نشوند.
بعد از پشت سر گذاشتن مرحله قبل با کلیک روی گزینهی Next میتوانید به روند نصب خاتمه دهید.
به منظور لود شدن صفحه لازم است روی آیکون زمپ با اسم Xampp Control کلیک کنید. اگر برای اولین بار است که این برنامه را اجرا میکنید،باید روی گزینهی Start کلیک کنید تا تصویر زیر فعال شود. اگر دکمه کار نکرد با ریستارت کردن سیستم میتوانید این مشکل را حل کنید.
2- مرحله بعد نصب وردپرس، به ساخت دیتابیس XAMPP اختصاص دارد. به این منظور باید آدرس localhost/phpmyadmin را در مرورگر وارد و دکمه Enter را بزنید.
3- در صفحه باز شده لازم است نام دیتابیس وارد شود (در تصویر زیر با عدد یک مشخص شده است)، در قسمت بعد میتوان فرمت پشتیبانکننده را انتخاب کرد که توصیه میشود گزینه انتخابی مطابق با تصویر زیر باشد. لازم به ذکر است در برنامههایی مانند زمپ، نام کاربری به صورت پیش فرض root تعریف شده است و فاقد رمز است. امکان تغییر این بخش در آینده وجود دارد.
4- حال نوبت به نصب وردپرس میرسد. بدین منظور کافیست که آخرین نسخه وردپرس را دانلود و به بخش Xampp (C:\xampp) مراجعه کنید.
5-در مرحله بعد باید فایل وردپرس در پوشه htdocs از حالت زیپ خارج شود. این فایل همان حکم root در هاست را دارد و بهتر است با نامی که دوست دارید سایت به آن آدرس در لوکال هاست بالا بیاید، نامگذاری شود. به طور مثال نام فایل اگر abcdef باشد آدرس سایت در لوکال هاست به صورت localhost/abcdef نمایش داده میشود.
6-مرحله بعدی نصب وردپرس در ویندوز، به باز کردن wp-config-sample.php در یک ویرایشگر اختصاص دارد. اکنون بعد از وارد کردن مشخصات دیتابیس در مکانهای مشخص شده لازم است که فایل با نام wp-Config.Php ذخیره شود.
7- در این مرحله باید نام دیتابیس در بخش database_name_here وارد شود. همچنین باید در بخش username_here نام کاربری پایگاه داده که به صورت پیشفرض root است را وارد کنید. لازم است بخش password_here پاک شود تا به صورت سفید به نمایش درآید و پسورد جدید را وارد کنید.
8- بعد از ذخیره شدن فایل، لازم است به منظور ورود به صفحه نصب، سایت با اسم جدید باز شود. بعد از آن نوبت به مرحله نصب 5 دقیقهای میرسد. در این مرحله باید مطابق با تصویر زیر اطلاعات درخواستی وارد شود.
9- بعد از وارد کردن اطلاعات در پایان با کلیک روی گزینهی راهاندازی، صفحهای مطابق شکل زیر به نمایش در میآید که گویای نصب موفقیتآمیز وردپرس است. بعد از کلیک روی گزینهی ورود میتوان به سایت وارد شد.
نصب وردپرس در مک
نصب وردپرس در مک روند آسانی دارد اما لازم است قبل از شروع، برنامه آن پیکربندی شود. در همین راستا در قدم اول باید روی گزینهی Preferences کلیک شود. پنجره جدیدی باز میشود که باید بخشهای مختلفی از آن را تغییر دهید. این تغییرات به شرح زیر است:
Ports : این تب باید به گونهای وارد شود که توسط MySQL و Apache قابل استفاده باشد.
Apache: در این بخش لازم است مقدار 80 وارد شود. وارد کردن این عدد اجازه دسترسی پیدا کردن به وبسایت محلی از http://localhost بهجای http://localhost:8888 را صادر میکند. همچنین وارد کردن این عدد این مفهوم را دارد که سرور بدون وارد کردن رمز ادمین قابل استفاده نیست.
MySQL : مقدار عددی که باید در این بخش وارد شود، 3306 است.
قدم بعدی به تنظیم ریشهی داکیومنت، یعنی بخشی که وب سایت در آن ایجاد و ذخیره میشود، اختصاص دارد. در قدم اول لازم است که در کادر محاورهای روی Apache کلیک شود تا فولدری که قرار است در آن وب سایت ذخیره شود، انتخاب گردد. در شکل زیر فولدر مورد نظر با نام mysite نامگذاری شده است. بعد از این مرحله کافیست روی گزینهی OK کلیک کنید. لازم به ذکر است باید از سبز بودن چراغهای Apache و MySQL اطمینان حاصل کنید.
برای نصب وردپرس روی مک باید مراحل زیر پشت سر گذاشته شود.
1-مرحله اول به دانلود فایل وردپرس از سایت wordpress.org و خارج کردن آن از حالت فشرده اختصاص دارد.
2-در مرحله بعد لازم است که فولدر WordPress در فولدر داکیومنت MAMP کپی شود.
3- در این مرحله از نصب وردپرس بعد از کلیک کردن روی گزینهی Open Start Page مرورگر جدیدی باز میشود که باید روی نوار منوی بالای آن و روی گزینهی phpMyAdmin کلیک کنید.
4- این مرحله به ساخت دیتابیس در MAMP اختصاص دارد. به این منظور لازم است در جهت ایجاد یک پایگاه داده جدید روی Databases کلیک شود. میتوان هر نامی را برای این پایگاه داده انتخاب کرد.
5- برای نصب وردپرس لازم است مرورگر جدیدی باز کنید و آدرس http://localhost/mysite را در آن تایپ کنید. لازم است در بخش آخر آدرس سایت، نام فولدر وردپرس را وارد کنید، در این مقاله از نام mysite استفاده شده است. وردپرس در این مرحله پیام میدهد که نتوانسته است فایل wp-config.php را پیدا کند. پس باید روی گزینهی ساخت فایل پیکربندی «Create Configuration File» کلیک کنید.
6- در صفحه بعد لازم است اطلاعات پایگاه داده وارد شود. لازم است نام کاربری و رمز عبور با گزینهی root و بخش سرور پایگاه داده با گزینهی localhost پر شود. بعد از اتمام این مرحله وردپرس به پایگاه داده وصل میشود. برای پردازش اطلاعات لازم است روی گزینهی Run Install کلیک شود.
7- مرحله بعدی به وارد کردن اطلاعات وب سایت اعم از نام کاربری، رمز عبور و آدرس ایمیل اختصاص دارد. بعد از وارد کردن اطلاعات باید روی گزینهی Install WordPress کلیک شود.
بعد از اتمام این مرحله نصب وردپرس خاتمه مییابد و میتوانید از آن استفاده کنید.
سوالات متداول
معمولا فرایند نصب وردپرس چقدر طول میکشد؟
نصب وردپرس تنها به 5 دقیقه زمان نیاز دارد و خیلی به طول نمیانجامد.
برای میزبانی وب سایت بهتر است از هاست استفاده کنیم یا سرور مجازی؟
هاستها، به خصوص هاست اشتراکی منابع محدودی را در اختیار شما قرار میدهد بنابراین برای سایتهایی که بازدید محدود دارند قابل استفاده است. اما سایتهای با حجم اطلاعات و بازدید بالا بهتر است از سرور مجازی استفاده کنند. اگر مطمئن نیستید که برای کسبوکار شما هاست مناسب است یا سرور مجازی میتوانید برای دریافت مشاوره با کاشناسان ما تماس بگیرید.
برای نصب وردپرس به دانش کدنویسی نیاز است؟
خیٰر برای نصب وردپرس به هیچ دانش برنامه نویسی نیاز نیست. نصب wordpress همواره از این جهت مورد توجه قرار گرفته است که بی نیاز از دانش کد نویسی است.
آیا میتوان وردپرس را روی کامپیوتر شخصی نصب کرد؟
بله امکان نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی (localhost) با استفاده از ابزارهایی همچون xampp وجود دارد.
آیا امکان استفاده از یک پایگاه دیگر غیر از(MySQL) استفاده کرد؟
بله، امکان استفاده از پایگاههای دیگر نیز وجود دارد.