پستمن چیست؟ چرا توسعه دهندگان باید از نرم افزار Postman استفاده کنند؟

پستمن چیست

آنچه در مقاله می‌خوانید

پستمن چیست؟ AIPها یکی از پایه‌ها و اجزای اصلی توسعه نرم افزارهای مدرن هستند که به توسعه دهندگان امکان ایجاد، آزمایش و استفاده از برنامه‌هایی که با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند را می‌دهند. با این حال، کار کردن با APIها ممکن است دشوار باشد، به ویژه زمانی که با سیستم‌های پیچیده، در حال تکامل و توزیع شده سروکار دارید. به همین دلیل است که توسعه دهندگان به ابزاری نیاز دارند تا با ساده سازی هر مرحله از چرخه عمر API و تسهیل همکاری، کار با APIها را آسان‌تر و کارآمدتر کنند.

Postman یک پلتفرم API جامع است که یک مخزن API، ابزارهای جامع، فضای کاری، بینش‌های عملیاتی و یکپارچه‌سازی‌هایی را برای ساده سازی هر مرحله از چرخه عمر API و ایجاد APIهای بهتر و سریع‌تر فراهم می‌کند. در این مقاله، توضیح می‌دهیم که پستمن چیست، چه ویژگی‌هایی دارد و چطور باید با آن کار کرد.

پستمن چیست؟

پستمن چیست

در پاسخ سوال پستمن چیست باید بگوییم پستمن یک ابزار تست API قابل‌مقیاس است که به سرعت با خط پایپ لاین CI/CD یکپارچه می‌شود. این ابزار در سال ۲۰۱۲ به‌عنوان یک پروژه‌ی جانبی برای ساده‌سازی فرآیند کار با API در تست و توسعه آغاز به کار کرد. API به برنامه‌های نرم‌افزاری امکان برقراری ارتباط با یکدیگر از طریق فراخوانی‌هایی را می‌دهد.

از آن زمان تا به حال، به یک پلتفرم قدرتمند و محبوب تبدیل شده که از انواع APIها، از REST و GraphQL گرفته تا SOAP و gRPC پشتیبانی می‌کند. ابزار Postman به عنوان یک پلتفرم API قدرتمند و همه‌جانبه، پاسخگوی نیازهای توسعه دهندگان در هر مرحله از چرخه عمر API است. این پلتفرم توسعه API را ساده‌تر می‌کند، کیفیت API را بهبود می‌بخشد و تحویل APIها را تسریع می‌کند.

ویژگی‌های پستمن

ویژگی‌های اصلی پستمن چیست؟ در ادامه به برخی از ویژگی‌های اصلی پستمن می‌پردازیم:

  • مخزن API: مخزن API می‌تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا تمام اشیا API خود را در یک مکان مرکزی ذخیره کنند، به راحتی آن‌ها را پیدا کنند و از طریق آن‌ها با همکاران خود کار کنند.
  • ابزارهای API: پستمن مجموعه‌ای جامع از ابزارهایی است که به شما در طراحی، توسعه، آزمایش، مستند سازی، شبیه سازی و نظارت بر APIهای خود و همچنین، کشف و مصرف APIهای دیگران کمک می‌کند.
  • فضاهای کاری: پستمن به تیم‌های توسعه API کمک می‌کنند تا کارها را به صورت سازمان یافته مدیریت کنند، به اشتراک بگذارند و پیگیری کنند. همچنین، به تیم‌ها کمک می‌کند تا با سایر تیم‌ها یا ذینفعان در سازمان یا سایر نقاط جهان همکاری کنند و به شفافیت و همکاری بیشتر در توسعه API کمک کنند. در پستمن بسته به نیازها و ترجیحات خود، می‌توانید فضاهای کاری شخصی، تیمی یا عمومی ایجاد کنید. حال سناریویی را تصور کنید که در آن چندین توسعه‌دهنده در حال آزمایش APIها در یک فضای کاری مشترک Postman هستند. اگر تیم از نظر جغرافیایی توزیع شده باشد، استفاده از سرور مجازی برای میزبانی نمونه Postman می تواند عملکرد و قابلیت اطمینان بهتری را در مقایسه با یک رایانه شخصی تضمین کند.
  • قوانین حاکمیت: پستمن راهی برای بهبود کیفیت و سازگاری APIهای شما با اجرای قوانین حاکمیتی است که تضمین می‌کند APIهای شما با استانداردها و شیوه‌های سازمانی مطابقت دارند.
  • ادغام‌ها: به توسعه دهندگان کمک می‌کنند تا Postman را با سایر ابزارهای مورد استفاده خود، مانند GitHub، Slack، Jenkins و موارد دیگر پیوند دهند. این امر به ساده سازی و خودکار سازی فرآیند توسعه API کمک می‌کند. همچنین، می‌توانید قابلیت‌های پستمن را از طریق API پستمن و فناوری‌های منبع‌باز گسترش دهید.

دلایل استفاده از پستمن چیست؟‌

دلایل استفاده از پستمن چیست

Postman چیزی بیشتر از یک ابزار برای آزمایش APIها است. درواقع، پلتفرمی است که در کل چرخه عمر API، از طراحی تا استقرار و فراتر از آن، به شما کمک می‌کند. اگر بپرسید مزایای پستمن چیست، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

ساده سازی توسعه API

اولین مزیت پستمن چیست؟ این ابزار ایجاد و آزمایش APIها را آسان می‌کند، چه روی یک نمونه اولیه ساده یا یک معماری میکروسرویس پیچیده کار کنید. می‌توانید از رابط گرافیکی ابزار Postman یا ویرایشگر کد برای ارسال درخواست‌ها، بازرسی پاسخ‌ها، خطاهای اشکال‌زدایی و تست‌های خودکار استفاده کنید. همچنین، می‌توانید از قابلیت‌های پشتیبانی از طرح و تولید کد Postman برای سرعت بخشیدن به فرآیند توسعه خود استفاده کنید.

ساده سازی همکاری API

پستمن این امکان را فراهم می سازد که API های خود را به اشتراک گذاشته و به صورت همزمان با سایرین همکاری داشته باشید. می توانید از فضای کاری Postman برای سازماندهی پروژه های API خود و دعوت از هم تیمی ها یا ذینفعان استفاده کنید. علاوه بر این، قابلیت های کنترل نسخه، کامنت گذاری و بازخورد Postman به شما کمک می کند تا تغییرات را پیگیری کرده و ارتباط موثری برقرار نمایید. شبکه API عمومی Postman این امکان را برای شما فراهم می کند تا API های توسعه دهندگان و سازمان‌های دیگر را کشف و استفاده کنید.

بهبود کیفیت API

این ابزار به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که API های شما قابل اعتماد، امن و با عملکرد بالا هستند. می توانید از قابلیت های تست و مانیتورینگ Postman برای تایید عملکرد، کارایی و در دسترس بودن API های خود استفاده کنید. همچنین می توانید از ویژگی‌های قانون‌گذاری Postman برای اعمال استانداردها و بهترین شیوه ها در تیم های توسعه API خود استفاده نمایید. علاوه بر این، می توانید از قابلیت های گزارش گیری و تجزیه و تحلیل Postman برای کسب اطلاعات در مورد استفاده و عملکرد API خود بهره مند شوید.

یادگیری و پیشرفت مستمر

آخرین مزیت پستمن چیست؟ این پلتفرم به رشد و یادگیری شما به عنوان یک توسعه دهنده API کمک بسیار بزرگی می‌کند. در واقع، این پلتفرم به توسعه دهندگان API کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را در زمینه‌های مختلف از جمله طراحی، تست، مستند سازی و همکاری، بهبود دهند. می‌توانید از قابلیت‌های مستند سازی و شبیه سازی Postman برای یادگیری نحوه استفاده و مصرف APIها استفاده کنید.

همچنین، می‌توانید از مرکز و انجمن آموزشی این پلتفرم برای دسترسی به آموزش‌ها، راهنماها، وبلاگ‌ها، وبینارها و انجمن‌هایی استفاده کنید که به شما در بهبود مهارت‌ها و دانش API کمک می‌کنند. علاوه‌براین، می‌توانید از گواهینامه‌ها و سایر دستاوردهای پستمن برای نشان دادن تخصص خود در API استفاده کنید.

اصطلاحات مرتبط با پستمن

در این قسمت از آموزش پستمن شما را با رایج‌ترین اصطلاحات مرتبط با این پلتفرم آشنا می‌کنیم.

  • API: رابط برنامه نویسی کاربردی (API) نرم افزاری است که به عنوان واسطه‌ای برای ارتباط دو اپلیکیشن با یکدیگر عمل می‌کند. APIها در بسیاری از برنامه‌های کاربردی که ما در زندگی روزمره خود از آن‌ها استفاده می‌کنیم، وجود دارند. به عنوان مثال، هر بار که از توییتر یا فیسبوک استفاده می‌کنیم یا پیامک ارسال می‌کنیم یا وضعیت آب‌وهوا را با گوشی خود چک می‌کنیم، در حال استفاده از API هستیم.
  • HTTP: پروتکل انتقال هایپرتکست یا Hypertext Transfer Protocol مجموعه‌ای از قوانین برای انتقال داده‌هایی نظیر تصاویر گرافیکی، متن، ویدئو، صدا و سایر داده‌های چند رسانه‌ای در شبکه جهانی وب (World Wide Web) است. کاربران اینترنت به محض باز کردن مرورگر خود به طور ضمنی از HTTP استفاده می‌کنند.
  • Example: کاربر یا مرورگر درخواست HTTP را به وب سرور ارسال می‌کند؛ سپس سرور پاسخ را به کاربر ارسال می‌کند. این پاسخ شامل اطلاعات وضعیت درخواست است و ممکن است شامل موارد درخواستی نیز باشد.

رایج‌ترین متدهای HTTP که بیشترین استفاده را دارند GET، POST، PUT، PATCH، HEAD، DELETE و OPTIONS هستند.

پیش نیازهای آموزش پستمن

قبل از آموزش پستمن باید یک آشنایی کلی با API، اتوماسیون و تست داشته باشید.

مخاطبین آموزش پستمن

با افزایش روزافزون تعداد وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های موبایل، اهمیت تست API نیز به طرز چشمگیری در حال رشد است. این آموزش برای کسانی طراحی شده که تمایل دارند اصول اولیه کار با Postman را فرا بگیرند.

پس از گذراندن این دوره، دانش بنیادی در زمینه Postman و تست API کسب خواهید کرد. همچنین، نحوه اجرای API ها برای هر URL دلخواه در فعالیت های روزانه تان را به کمک Postman خواهید آموخت. این آموزش بستری برای درک عمیق تر این ابزار قدرتمند و مهارت تست API برای شما فراهم می سازد.

شروع به کار با Postman

شروع کار با Postman ساده و رایگان است. برای این منظور، فقط کافی است که یک حساب کاربری پستمن ایجاد کرده و اپلیکیشن آن را برای سیستم عامل دلخواه خود دانلود کنید. همچنین، می‌توانید از نسخه تحت وب پستمن استفاده کنید. زمانی که وارد محیط آن شدید، می‌توانید شروع به ایجاد و آزمایش اولین درخواست API خود کنید.

همچنین، می‌توانید کمی در محیط این برنامه پیمایش کنید تا با رابط کاربری و ویژگی‌های مختلف آن آشنا شوید یا ظاهر آن را طبق سلیقه خود شخصی سازی کنید. علاوه‌براین، می‌توانید شبکه API عمومی Postman را مرور کنید و APIهایی را که به آن‌ها علاقه دارید پیدا کنید. شبکه API عمومی Postman شامل هزاران API از سراسر دنیا است.

برای مرور شبکه API عمومی Postman، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. به منوی Collections  و سپس Public API Network بروید.
  2. دسته‌بندی‌ها یا کلمات کلیدی را برای جست‌وجو انتخاب کنید.
  3. روی API مورد نظر خود کلیک کنید تا اطلاعات بیشتری در مورد آن کسب کنید.

ویژگی‌های محیط پستمن چیست؟

محیط پستمن را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید. بیایید روند گام‌به‌گام نحوه استفاده از Postman و ویژگی‌های مختلف ابزار Postman را بررسی کنیم!

نحوه کار با پستمن چیست

  1.   New: اینجا می‌توانید یک درخواست، مجموعه یا محیط جدید ایجاد کنید.
  2.   Import: برای وارد کردن یک مجموعه یا محیط، از این گزینه استفاده می‌شود. در این بخش امکان وارد کردن فایل، پوشه، لینک یا چسباندن متن خام وجود دارد.
  3.   Runner: تست‌های اتوماسیون را می‌توان از طریق Collection Runner اجرا کرد.
  4.   Open New: با کلیک کردن روی این دکمه یک تب جدید، پنجره Postman یا پنجره Runner باز می‌شود.
  5.   My Workspace: با این دکمه می‌توانید یک فضای کاری جدید به صورت فردی یا تیمی ایجاد کنید.
  6.   Invite: با این دکمه می‌توانید از اعضای تیم دعوت کنید تا در یک فضای مشترک با هم کار کنید.
  7.   History: درخواست‌های قبلی که ارسال کرده‌اید، در این بخش نمایش داده می‌شود. این امر بررسی و پیگیری اقداماتی را که انجام داده‌اید آسان می‌کند.
  8.   Collections: با ایجاد Collection، می‌توانید مجموعه آزمایشی خود را سازماندهی کنید. هر مجموعه ممکن است دارای پوشه‌های فرعی و درخواست‌های متعدد باشد. همچنین، امکان کپی کردن یک درخواست یا پوشه نیز وجود دارد.
  9.   Request tab: این دکمه، عنوان درخواستی را که روی آن کار می‌کنید نشان می‌دهد. برای درخواست‌های بدون عنوان، به طور پیش‌فرض عبارت “Untitled Request” نمایش داده می‌شود.
  10.   HTTP Request: با کلیک روی این گزینه، لیست درخواست‌های مختلف مانند GET، POST، COPY، DELETE و غیره نمایش داده می‌شود. متداول‌ترین درخواست‌ها در تست API پستمن شامل GET و POST هستند.
  11.   Request URL: این گزینه که به عنوان Endpoint نیز شناخته می‌شود، جایی است که در آن شما می‌توانید لینک را به جایی که API با آن ارتباط برقرار می‌کند، شناسایی کنید.
  12.   Save: درصورت اعمال هرگونه تغییر در یک درخواست، حتما باید روی این گزینه کلیک کنید تا تغییرات جدید از بین نرود یا بازنویسی نشود.
  13.   Params: در این قسمت می‌توانید پارامترهای موردنیاز یک درخواست را بنویسید.
  14.   Authorization: برای دسترسی به APIها، باید مجوز لازم را داشته باشید که می‌تواند به شکل نام کاربری و رمز عبور، Bearer Token و شکل‌های مختلف دیگر باشد.
  15.   Headers: بسته به نیاز سازمان، می‌توانید هدرهایی مانند محتوای JSON را انتخاب کنید.
  16.   Body: در اینجا می‌توانید جزئیات یک درخواست را که معمولا در درخواست‌های POST استفاده می‌شود، شخصی سازی کنید.
  17.   Pre-request Script: این موارد، اسکریپت‌هایی هستند که قبل از درخواست اجرا می‌شوند. Pre-request Scriptها معمولا برای اطمینان از اجرای آزمایشات در محیط صحیح استفاده می‌شوند.
  18.   Tests: این موارد، اسکریپت‌هایی هستند که در طول درخواست اجرا می‌شوند. انجام تست‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد. زیرا Checkpointها وضعیت پاسخ را تایید می‌کنند و نشان می‌دهند که داده‌های بازیابی شده مطابق انتظار هستند.

جمع‌بندی

Postman یک پلتفرم API است که هر مرحله از چرخه عمر API را ساده می‌کند و باعث راحت‌تر شدن همکاری می‌شود. ابزار Postman یک مخزن API، ابزارهای جامع، فضاهای کاری، حاکمیتی و ادغام‌ها را ارائه می‌دهد تا به توسعه دهندگان کمک کند با سرعت بیشتری APIهای بهتری ایجاد کنند. همچنین، در یادگیری و رشد شما به عنوان یک توسعه دهنده، بسیار موثر است.

استفاده از این پلتفرم کاملا ساده است و به راحتی می‌توان با آن کار کرد. با این حال، آموزش پستمن برای یادگیری بهتر آن، توصیه می‌شود. اگر به دنبال ابزاری هستید که بتواند در توسعه و مصرف API به شما کمک کند، پستمن مناسب شما است. امیدواریم با مطالعه این مقاله کاملا متوجه شده باشد که پستمن چیست و با ویژگی‌ها، مزایا و نحوه شروع به کار با آن نیز آشنا شده باشید.

5/5 - (1 امتیاز)
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
فریمورک Django
آموزش برنامه نویسی

همه چیز درباره فریمورک Django و نحوه استفاده از آن

فریم ورک Django یک ابزار متن‌باز بر پایه زبان برنامه‌نویسی پایتون است که از آن برای ساخت انواع وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های پیچیده استفاده می‌شود. این

خدمات مبین هاست