دامنه .info؛ راهنمای ثبت و انتقال

دامنه .info

آنچه در مقاله می‌خوانید

در دنیای امروزی، اینترنت نقش بسیار پررنگ و مهمی در زندگی روزمره‌ی ما پیدا کرده است. ما برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی، خرید آنلاین، برقراری ارتباط با دیگران، دسترسی به اطلاعات و حتی انجام امور تجاری، تا حد زیادی به اینترنت متکی هستیم. یکی از اجزای کلیدی اینترنت، سیستم نام دامنه (DNS) است که به ما اجازه می‌دهد با استفاده از نام دامنه‌های قابل خواندن توسط انسان به جای آدرس‌های IP، به وبسایت‌ها دسترسی پیدا کنیم. یکی از دامنه‌های سطح بالا (TLD) که برای استفاده در DNS موجود است، info نام دارد. ما در این مقاله تاریخچه، مزایا، کاربردها، بهترین روش‌های استفاده، نحوه ثبت دامنه و هر آنچه که باید درمورد دامنه .info بدانید را بررسی خواهیم کرد. با مبین هاست همراه باشید.

تاریخچه دامنه .info

تاریخچه دامنه .info

پسوند دامنه .info یک دامنه عمومی سطح بالا (gTLD) است که در سال ۲۰۰۱ توسط شرکت Internet Corporation for Assigned Names and Numbers یا ICANN معرفی شد. این پسوند دامنه، یکی از محبوب‌ترین TDLها در جهان است که تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۶ میلیون دامنه‌ی ثبت شده داشته و برای استفاده توسط وبسایت‌های ارائه دهنده اطلاعات در نظر گرفته شده است.

ایده‌ی ایجاد و شکل‌گیری دامنه .info برای اولین بار توسط Afilias ارائه شد؛ شرکتی که دامنه‌های مختلف سطح بالا را مدیریت و اداره می‌کند. این پیشنهاد در سال ۲۰۰۰ میلادی به ICANN ارائه شد و پس از طی یک فرآیند ارزیابی طولانی، در نهایت این دامنه در سپتامبر سال ۲۰۰۱ برای استفاده تایید شد. در آن زمان، چندین gTLD محبوب دیگر نیز وجود داشت، که از این دست، می‌توان به دامنه‌های .net و .com و .org اشاره کرد.

با این حال، این دامنه‌ها در درجه اول به‌ترتیب، برای وب سایت‌های تجاری، زیرساخت شبکه و سازمان‌ها و ارگان‌های غیر انتفاعی استفاده می‌شدند. Afilias فرصت را برای ایجاد یک gTLD جدید محیا دید که به طور خاص برای وب‌سایت‌های ارائه دهنده اطلاعات، مانند رسانه‌های خبری، دایره‌المعارف‌ها و سایر منابع مورد استفاده قرار بگیرد. در سال‌های اولیه‌ی شکل‌گیری و ایجاد پسوند دامنه دات اینفو، عمدتا برای وب سایت‌های ارائه دهنده اطلاعات مانند سایت‌های خبری، منابع مرجع و منابع آموزشی استفاده می‌شد.

با این حال با گذشت زمان، دامنه info به گونه‌ای تکامل یافته که طیف وسیع‌تری از وب سایت‌ها و محتواها را در بر گرفته است. شما امروزه می‌توانید وب‌سایت‌های زیادی را با این پسوند بیابید که طیف وسیعی از موضوعات را پوشش می‌دهند؛ از وبلاگ‌های شخصی گرفته تا سایت‌های تجارت الکترونیک و وب‌سایت‌های شرکتی.

مزایای استفاده از دامنه .info

TLD یا دامنه سطح بالای .info، چندین مزیت مختلف دارد که آن را به یک انتخاب محبوب برای صاحبان وب سایت تبدیل می‌کند. در این رابطه، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تطبیق پذیری: دامنه .info را می‌توان برای طیف وسیعی از وب سایت‌ها و محتواها استفاده کرد که آن را تبدیل به یک TLD همه کاره و انعطاف پذیر می‌کند.
  • دسترسی آسان: دامنه‌های .info به طور گسترده در دسترس قرار دارند و بسیاری از نام‌های دامنه مطلوب از این TLD هنوز برای ثبت در دسترس هستند.
  • هزینه پایین: هزینه ثبت دامنه .info نسبتا پایین است و آن را به یک گزینه ایده‌آل و مقرون به صرفه برای افراد و مشاغل تبدیل می‌کند.
  • عدم محدودیت: هیچ محدودیت خاصی در اینکه چه کسی بتواند وب سایتی با دامنه .info ثبت کند، وجود ندارد. همچنین، وبسایت‌های دارای دامنه .info می‌توانند هرگونه محتوایی را میزبانی کنند و از این نظر نیز هیچ محدودیتی در آن‌ها وجود ندارد.

نکاتی برای استفاده از دامنه .info

نکاتی برای استفاده از دامنه .info

در صورتی که تصمیم دارید از دامنه .info برای وب سایت خود استفاده کنید، چند نکته وجود دارد که در اینجا به آن‌ها اشاره می‌کنیم. این نکات، به شما کمک می‌کنند نهایت استفاده را از این دامنه و مزیت‌های آن ببرید.

  • یک نام دامنه توصیفی انتخاب کنید: از آنجا که دامنه سطح بالای .info با اطلاعات و مطالب مرجع ارتباط دارد، بهتر است نام دامنه‌ای را برای سایت خود انتخاب کنید که هدف و محتوای آن را به خوبی منعکس کند.
  • تمرکز بر محتوای باکیفیت: برای افزایش اعتبار وب سایت خود و جلب اعتماد مخاطبان آن، بر ایجاد محتوای باکیفیت و آموزنده تمرکز داشته باشید. در این صورت، محتوای سایت شما برای افرادی که از آن بازدید می‌کنند، ارزش ایجاد خواهد کرد.
  • اجتناب از تاکتیک‌های اسپم: برای جلوگیری از ارتباط با کلاهبرداران و قرار گرفتن در معرض سوءاستفاده‌ی آن‌ها، از استفاده از تاکتیک‌های اسپم نظیر ارسال ایمیل‌های ناخواسته یا ایجاد وب سایت‌های با کیفیت پایین خودداری کنید.
  • TLDهای دیگر را نیز در نظر داشته باشید: در حالی که دامنه سطح بالای .info می‌تواند گزینه خوبی برای برخی از وب سایت‌ها باشد، اما در صورتی که می‌خواهید حضور قوی‌تری در فضای آنلاین داشته باشید، می‌توانید TLDهای دیگری مانند .com یا .net را نیز صرفا به عنوان یک پیشنهاد در نظر داشته باشید.

کاربردهای دامنه .info

دامنه دات اینفو، یک TLD انعطاف پذیر و همه کاره است که می‌تواند برای اهداف مختلفی مورد استفاده قرار بگیرد. در اینجا به چند کاربرد بالقوه‌ی دامنه info اشاره خواهیم کرد:

  • استفاده در وب سایت‌های ارائه دهنده اطلاعات: این دامنه، گزینه بسیار مناسبی برای استفاده در وب سایت‌هایی است که اطلاعات و مطالب مرجع را ارائه می‌دهند. از این دست وبسایت‌ها می‌توان به منابع خبری، آموزشی و مرجع اشاره کرد.
  • استفاده در وب سایت‌های تجارت الکترونیک: در حالی که دامنه‌های .com و دامنه .net بیشتر برای سایت‌های فعال در زمینه تجارت الکترونیک مناسب هستند و زیاد هم در آن‌ها به کار می‌روند، اما دامنه info نیز می‌تواند برای فروشگاه‌های آنلاینی که بر ارائه اطلاعات و مشخصات محصول تمرکز دارند، مناسب باشد.
  • وبلاگ‌های شخصی: دامنه اینفو می‌تواند انتخاب خوبی برای آن دسته از وبلاگ‌های شخصی باشد که بر ارائه اطلاعات تمرکز دارند و یا روی علایق یا موضوعات خاصی توجه می‌کنند.
  • نمونه کارهای حرفه‌ای: در صورتی که به عنوان یک فرد حرفه‌ای به صورت مستقل فعالیت می‌کنید یا فریلنسر هستید، استفاده از دامنه دات اینفو در وب سایت شخصی شما می‌تواند گزینه مناسب و خوبی برای ایجاد یک پورتفولیوی آنلاین باشد که تجربه‌ها و مهارت‌های شما را در معرض نمایش قرار دهد.
  • وب سایت‌های شرکتی: در حالی که وب سایت‌های شرکتی بیشتر از دامین‌های .com و .net استفاده می‌کنند، اما دامنه دات اینفو نیز می‌تواند انتخاب خوبی برای شرکت‌هایی باشد که می‌خواهند خود را به عنوان یک منبع اطلاعاتی قابل اعتماد در صنعت یا جایگاه خود معرفی کنند.

نحوه ثبت دامنه .info

نحوه ثبت دامنه .info

ثبت دامنه .info پروسه‌ی کاملا سرراست و ساده‌ای است. برای این منظور، فقط لازم است مراحل ساده‌ی زیر را دنبال کنید:

  1. یک ارائه دهنده انتخاب کنید: ارائه دهنده‌های زیادی وجود دارند که خدمات ثبت دامنه .info را انجام می‌دهند. یکی از بهترین ارائه دهندگانی که در زمینه ثبت دامنه .info فعالیت می‌کند، مبین هاست است که به شما اجازه می‌دهد این دامنه را با مقرون به صرفه‌ترین قیمت و بهترین و باکیفیت‌ترین خدمات و پشتیبانی ۲۴ ساعته برای سایت خود ثبت کنید.
  2. از موجود بودن نام دامنه مورد نظر خود اطمینان حاصل کنید: برای این منظور، می‌توانید نام مورد نظر خود را جست و جو کنید تا مطمئن شوید که قبلا انتخاب نشده و می‌تواند منحصرا در اختیار خود شما قرار بگیرد.
  3. نام دامنه مورد نظر خود را انتخاب کنید: توجه داشته باشید که باید نامی را برای دامنه وب سایت خود انتخاب کنید که هم به خاطر سپردن آن ساده باشد و هم هدف سایت شما را به خوبی منتقل کند.
  4. اطلاعات مورد نیاز برای ثبت دامنه را وارد کنید: در این مرحله، می‌توانید اطلاعات شخصی یا تجاری خود از جمله نام، آدرس و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید.
  5. هزینه ثبت دامنه را پرداخت نمایید: هزینه ثبت دامنه .info بسته به ارائه دهنده و مدت زمان ثبت آن متفاوت است. مبین هاست مفتخر است که خدمات ثبت دامنه دات اینفو را با مقرون به صرفه‌ترین قیمت و بهترین پشتیبانی ممکن ارائه می‌دهد. لازم به ذکر است که به طور معمول، دامنه .info را می‌توان برای یک تا ده سال ثبت کرد.

جمع بندی

دامنه info یک TLD همه کاره و منعطف است که می‌تواند برای طیف وسیعی از وب سایت‌ها و محتواها استفاده شود. اگرچه این پسوند دامنه ممکن است به اندازه TLDهای معتبرتر مانند دامنه .com یا .net شناخته شده و مطرح نباشد، اما می‌تواند انتخاب کاملا مناسب و خوبی برای افراد، مشاغل و سازمان‌هایی باشد که قصد دارند اطلاعات و مطالب مرجع را در اختیار مخاطبان خود قرار دهند. با انتخاب یک نام توصیفی برای دامنه وب سایت خود، تمرکز بر محتوای با کیفیت و اجتناب از تاکتیک‌های اسپم، می‌توانید به وب سایت خود اعتبار ببخشید و اعتماد مخاطبان آن را جلب کنید. در این صورت، به بهترین نحو ممکن از دامنه .info خود استفاده خواهید کرد.

5/5 - (1 امتیاز)
دیدن نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
نصب SSL در NginX
آموزش اس اس ال SSL

نصب ssl در nginx

Nginx یک سرور HTTP اپن سورس (منبع باز) است که به عنوان سرور پروکسی IMAP/POP3 هم شناخته می‌شوند. استفاده کم از منابع، عملکرد مطلوب، ثبات،

API چیست
آموزش برنامه نویسی

API چیست؛ آشنایی با API و نحوه کار آن!

API یا رابط برنامه‌نویسی کاربردی، یکی از مهم‌ترین ابزارهای ارتباطی در دنیای دیجیتال است که به برنامه‌ها و سرویس‌های مختلف امکان می‌دهد به‌صورت یکپارچه و

نصب SSL در magento
آموزش تجهیزات سرور و دیتاسنتر

آموزش نصب SSL در مجنتو!

نصب و فعال سازی گواهی SSL در Magento نیاز به دانش فنی خاصی درمورد مجنتو و نحوه‌ی کار کردن با آن دارد و همچنین، نیازمند

خدمات مبین هاست