ساخت اکانت FTP در دایرکت ادمین

آنچه در مقاله می‌خوانید

یکی از موضوعاتی که در میزبانی وب سایت و اپلیکیشن‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد به اشتراک گذاری و انتقال فایل‌ها در کنترل پنل هاست است. پروتکل FTP یا File Transfer Protocol یک پروتکل استاندارد انتقال فایل در شبکه است که برای انتقال فایل از یک کامپیوتر به یک کامپیوتر دیگر در یک شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این پروتکل برای به اشتراک گذاری هرچه ساده‌تر اسناد مختلف و صفحات وب میان سرورها استفاده می‌شود.

در این راهنمای آموزشی قصد داریم تا به بررسی نحوه ساخت اکانت FTP در دایرکت ادمین بپردازیم.

دایرکت ادمین چیست؟ دایرکت ادمین یکی از کنترل پنل‌های محبوب مورد استفاده در هاست لینوکس و سرور مجازی لینوکس است و به واسطه رابط کاربری ساده‌ای که دارد کار را برای کاربران خود بسیار ساده کرده است.

کاربردهای FTP چه چیزی است؟

پیش از این که به آموزش ساخت اکانت FTP در دایرکت ادمین بپردازیم، بهتر است مروری بر این که FTP چیست و چه کاربردهایی دارد داشته باشیم.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم ftp یک پروتکل انتقال فایل است که از آن برای انتقال فایل‌ها میان دو کامپیوتر یا سرور در یک شبکه استفاده می‌شود. وب‌مسترها به طور معمول از این پروتکل برای انتقال محتوا به سایت، آپلود فایل از سیستم و انتقال آن به سرور و به اشتراک گذاری فایل استفاده می‌کنند. پروتکل ftp از وضوح، دقت، تمرکز و کنترل بالایی در انتقال حجم بالایی از داده‌ها به صورت هم‌زمان برخوردار است.

در ادامه به طور مختصر کاربردهای رایج پروتکل FTP را بررسی خواهیم کرد:

بکاپ گیری

پروتکل FTP می‌تواند توسط سرویس‌های بکاپ گیری یا توسط کاربران برای تهیه فایل پشتیبان از داده‌ها از یک سیستم یا سرور در یک سرور پشتیبان امن (که سرویس‌های FTP را اجرا می‌کند)، استفاده شود.

رپلیکیشن

فرایند رپلیکیشن نیز نسبتا مشابه بکاپ است. رپلیکیشن به انتشار یک نسخه کپی شده از داده‌ها از یک سیستم به سیستم دیگر گفته می‌شود. البته این ویژگی برای ارائه قابلیت دسترسی و انعطاف پذیری بالاتر،‌ رویکرد جامع‌تری را به کار می‌گیرد و FTP در ساده‌تر کردن این فرایند نقش بسزایی دارد.

بارگذاری (لود) داده و دسترسی به داده‌ها

FTP هم‌چنین به عنوان یک مکانیزم بارگذاری و آپلود و دانلود داده‌ها بر روی یک سیستم راه دور یا سرور، جهت دسترسی ساده‌تر به هاست اشتراکی، سرور و سرویس‌های ابری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از دیگر ویژگی‌های آن می‌توان به ایجاد، حذف، تغییر نام و جابجایی فایل‌ها، ایجاد، حذف و جستجو در دایرکتوری‌ها، و ارائه گزارش از فایل‌های موجود در سیستم اشاره کرد.

 

Your Accounts

سپس روی آیکون «Create FTP Account» کلیک کنید.

Your Accounts

در صفحه باز شده اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید و سپس بر روی دکمه «Create» کلیک کنید.

Create

به منظور فعال کردن دسترسی FTP به صورت ناشناس یا anonymous، روی آیکون «Anonymous FTP Settings» کلیک کنید.

Anonymous FTP Settings

در این جا تیک دو گزینه اول را به حالت فعال تغییر دهید و یک پیغام خوش آمد گویی در کادر متنی وارد کنید و در نهایت دکمه «Save» را انتخاب کنید.

Save

اگر می خواهید یک حساب FTP را به حالت تعلیق (Suspend) یا لغو تعلیق (Unsuspend) در بیاورید کافیست اکانت مورد نظر را انتخاب کرده و روی دکمه «Suspend» یا «Unsuspend» کلیک کنید.

«Suspend» یا «Unsuspend»

اگر می‌خواهید یک اکانت FTP را حذف کنید،‌ مانند مرحله قبل اکانت را انتخاب کنید و این بار روی دکمه «Delete Selected» کلید کنید.

به همین سادگی می‌توانید به ساخت اکانت FTP در دایرکت ادمین و مدیریت حساب‌های ساخته شده بپردازید.

در صورتی که به راهنمایی بیش‌تری نیاز دارید می‌توانید سوال خود را در بخش دیدگاه‌های همین پست با ما به اشتراک بگذارید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهیم.

مزایای استفاده از FTP چیست؟

از مزایای مهم بکارگیری پروتکل FTP می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • انتقال فایل‌ها با سرعتی بالا
  • انتقال‌فایل‌هایی با تعداد زیاد یا حجم بالا
  • زمان‌بندی برای اجرای فرایند انتقال فایل‌ها
  • پشتیبانی از بیش از یک هاست
  • قابلیت از سرگیری انتقال در صورت بروز قطعی یا به وجود آمدن مشکل در ارتباط

ساخت اکانت FTP در دایرکت ادمین به چه صورت است؟

در این بخش به مبحث اصلی این آموزش یعنی آموزش ساخت اکانت FTP در دایرکت ادمین خواهیم پرداخت.

برای انجام این کار ابتدا وارد حساب خود در دایرکت ادمین شوید.

در بخش «Your Accounts» و در قسمت «Site Summary/Static/Logs» روی گزینه «FTP Management» کلیک کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
دیدن نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
بهینه سازی سرور مجازی
آموزش تجهیزات سرور و دیتاسنتر

آشنایی با روش‌های بهینه سازی سرور مجازی یا VPS!

سرورهای مجازی (VPS) برای اهداف گوناگونی مانند اجرای برنامه‌های کاربردی، میزبانی وب، تست نرم‌افزار، مدیریت پایگاه‌های داده، و حتی بعنوان ابزاری برای ترید و فعالیت‌های

خدمات مبین هاست