افزونه وردپرس چیست؟ با بهترین پلاگین های وردپرس آشنا شوید!

افزونه وردپرس چیست؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

افزونه وردپرس چیست و چه مزایای در استفاده از آن‌ها وجود دارد؟ قبل از آنکه در رابطه با انواع پلاگین وردپرس و مزایای آن‌ها صحبت کنیم بهتر است ابتدا به مقدمه‌ای در رابطه با این که وردپرس چیست و امکانات کلی آن بپردازیم و سپس به سراغ اصل ماجرا، یعنی افزونه‌های وردپرس برویم.

از وبلاگ‌های ساده گرفته تا پورتال‌های پیچیده و وب‌سایت‌های سازمانی و فروشگاهی، امروزه میلیون‌ها سایت توسط وردپرس پشتیبانی می‌شوند. در واقع بر اساس آمار و ارقام موجود، 40.2 درصد از تمام وب‌سایت‌ها بر اساس سیستم مدیریت محتوای متن‌باز (CMS) ساخته شده‌اند. افزایش محبوبیت این پلت فرم به علت سهولت استفاده و انعطاف‌پذیری آن است که بخشی از این انعطاف‌پذیری مربوط به افزونه‌های آن است.

وردپرس عملکرد استانداردی را ارائه می‌دهد تا به هر کاربری اجازه دهد یک سایت را در کمترین زمان راه‌اندازی و پیاده‌سازی کند. در وردپرس می‌توانید پست‌ها و صفحاتی ایجاد کنید، محتوا را مدیریت و زمان‌بندی کنید، تصاویر و رسانه‌های مختلف را آپلود و درج کنید، و نظرات مستقیمی بر عملکرد کلی سایت خود داشته باشید. اما فرض کنید همه این کارها را می‌توانید با خود وردپرس انجام می‌دهید و می‌خواهید برای مثال می‌توانید صفحه ورود را سفارشی سازی کنید یا آیکون دنبال کردن در شبکه‌های اجتماعی را به پست‌ها و صفحات خود اضافه کنید.

از آنجایی  که وردپرس متن‌باز است، به عنوان یک متخصص می‌توانید کد منبع را گسترش دهید یا تغییر دهید تا تقریباً هر عملکردی را که سایت شما نیاز دارد ایجاد کنید. همچنین انعطاف‌پذیری برای توسعه‌دهندگان وردپرس جذابیت زیادی دارد. اما اگر  شما یک توسعه‌دهنده نیستید و تجربه زیادی در کدنویسی ندارید در این صورت باید به افزونه وردپرس روی بیاورید و این ویژگی‌ها را با استفاده از افزونه‌ها به سایت خود اضافه کنید

افزونه وردپرس چیست؟

افزونه وردپرس چیست

افزونه وردپرس قطعه‌ای نرم‌افزاری به‌حساب می‌آید که به سایت‌های وردپرس متصل می‌شود. این افزونه‌ها می‌توانند عملکرد جدیدی را به سایت‌ها اضافه کنند یا عملکردهای موجود را در سایت شما گسترش دهند و به کاربر این امکان را می‌دهند که تقریباً هر نوع وب‌سایتی را از فروشگاه‌های اینترنتی گرفته تا وبلاگ‌ها، سایت‌های خدماتی و سایر موارد، ایجاد کند. افزونه‌های وردپرس بسته به ویژگی‌هایشان می‌توانند تغییرات کوچکی در سایت ایجاد کنند یا موجب تغییرات گسترده‌ای در وب‌سایتی شوند.

مثلاً، شما به عنوان صاحب سایت می‌توانید از یک افزونه‌ای برای اضافه کردن دکمه اشتراک‌گذاری واتس‌اپ به سایت خود بهره ببرید (که این یک تغییر کوچک است) و یا می‌توانید از افزونه تغییر زبان سایت با یک کلیک استفاده کنید که یک تغییر گسترده در سایت شما را انجام می‌دهد. یا مثلاً، اگر یک کسب‌وکار اینترنتی دارید، ممکن است نیاز باشد افزونه‌ای برای پرداخت آنلاین نصب کنید یا به بازدیدکنندگان این امکان را بدهید تا قرار ملاقات آنلاین رزرو کنند و بسیاری از موارد دیگر از این قبیل.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که بسیاری از افزونه‌های وردپرس فقط در قسمت فرانت‌اند یا قسمت بصری سایت عمل می‌کنند .با این حال برخی از افزونه‌ها برای قسمت بک‌اند نیز وجود دارند که تعمیر و نگهداری سایت‌ها را برای ما آسان می‌کنند. در بخش‌های بعد با انواع پلاگین وردپرس و نحوه کار آن‌ها آشنا خواهیم شد.

افزونه وردپرس چگونه کار می‌کند؟

افزونه‌ها به کاربران وردپرس این امکان را می‌دهند که بدون تغییر فایل‌های اصلی وردپرس، عملکردهایی به سایت وردپرسی خود اضافه کنند و  یا آن عملکرد را گسترش دهند. افزونه‌ها از نقاط دسترسی استفاده می‌کنند که به طور رسمی به عنوان فیلتر و  اکشن هوک شناخته می‌شوند که توسط API پلاگین WordPress برای هوک کردن کد منبع ارائه شده است.

این نقاط دسترسی، عملکردهای افزونه وردپرس را در زمان‌های خاص فراخوانی می‌کنند و رفتار پیش‌فرض وردپرس را تغییر می‌دهند.

یک توسعه‌دهنده افزونه که می‌خواهد از API افزونه وردپرس برای ایجاد یک پلاگین استفاده کند، با ایجاد یک تابع PHP کار خود را شروع می‌کند. برای مثلاً توسعه‌دهنده‌ای که می‌خواهد کامنت یا نظرات توهین‌آمیز را حذف کند، با استفاده از تابع ()add_filter یا تابع add_action، تابع را به یک رویداد خاص، مانند ذخیره نظرات در پایگاه داده وردپرس یا انتشار یک پست، متصل می‌کنند.

فرض کنید این توسعه‌دهنده می‌خواهد افزونه‌ای ایجاد کند که جمله «Thank You Text» را به زیر هر پست در وردپرس اضافه کند. در این صورت، افزونه مدنظر، این جمله را زیر هر پستی که منتشر می‌شود، درج خواهد کرد. کد این پیغام چیزی شبیه کد زیر خواهد بود:

<?php

/**
* Plugin Name: Thank You Plugin
* Plugin URI: http://www.mywebsite.com/thank-you-plugin
* Description: The very first plugin that I have ever created.
* Version: 1.0
* Author: Your Name
* Author URI: http://www.mywebsite.com
*/

add_action( 'the_content', 'my_thank_you_text' );


function my_thank_you_text ( $content ) {
return $content .= '<p>Thank you for reading!</p>';

?>

حالا فرض کنید شما به عنوان مالک سایت می‌خواهید این پلاگین وردپرس را به سایت خود اضافه کنید. چطور این کار را انجام می‌دهید؟ در ادامه به نحوه اضافه کردن افزونه وردپرس به سایت می‌پردازیم.

نحوه استفاده از افزونه در وردپرس

نحوه استفاده از افزونه وردپرس

راه‌های مختلفی برای اضافه کردن افزونه وردپرس به سایت وجود دارد.در اینجا آموزش نصب پلاگین وردپرس با سه روش آورده شده است. کاربران می‌توانند آن را مستقیماً از داشبورد وردپرس به سایت اضافه کنند. نصب افزونه وردپرس از طریق داشبورد بسیار آسان است و کاربران با نصب انواع افزونه از این روش  فقط یک کلیک فاصله دارند. همچنین روش دیگری نیز برای نصب پلاگین وردپرس وجود دارد که از طریق پروتکل انتقال (FTP) با لاگین کردن به میزبانی سایت امکان‌پذیر است.

نصب افزونه از طریق دایرکتوری رسمی وردپرس

برای نصب یک افزونه از دایرکتوری رسمی وردپرس، فقط باید وارد داشبورد خود شوید و تب افزونه‌ها > افزودن جدید را انتخاب کنید. سپس با استفاده از نوار جستجوی داخلی افزونه را جستجو کنید. از آن‌جا، فقط باید روی (نصب) Install و سپس (فعال‌سازی) Activate کلیک کنید.

نصب از طریق آپلود فایل افزونه از داشبورد

اگر به هر دلیلی نتوانستید که افزونه را از طریق مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس بیابید می‌توانید با دانلود فایل اصلی افزونه از منابع معتبر و رسمی آن را آپلود کرده و افزونه را نصب کنید. برای این هدف این بار هم به تب افزونه‌ها در داشبورد وردپرس می‌رویم و این بار از طریق گزینه آپلود فایل، افزونه را آپلود می‌کنیم و فرایند نصب و فعال‌سازی را انجام می‌دهیم.

نصب افزونه وردپرس از طریق FTP

سومین روش برای نصب و اضافه کردن پلاگین وردپرس به سایت استفاده از FTP است. در این روش شما باید از طریق کنترل پنل مدیریت فایل هاست وردپرس (دایرکت ادمین یا سی پنل)، فایل افزونه‌ای را که می‌خواهید نصب کنید، در پوشه wp-content/plugins آپلود کنید. با این کار خود به خود افزونه به فهرست افزونه‌های شما اضافه خواهد شد و تنها کافی است که آن را فعال کنید.

نکاتی اضافه در موارد استفاده از افزونه‌های وردپرس

اکثر افزونه‌های وردپرس بلافاصله شروع به کار می‌کنند، اما در مورد برخی از آن‌ها ممکن است لازم باشد تنظیمات آن‌ها را پیکربندی کنید تا مطمئن شوید که همان‌طور که می‌خواهید کار می‌کنند.

همچنین ممکن است این سوال برایتان به‌وجود بیاید که چرا مردم به جای ویرایش فایل‌های اصلی وردپرس برای افزودن قابلیت به سایت خود از افزونه‌ها استفاده می‌کنند. دلیل این موضوع این است  که هنگام به‌روزرسانی به نسخه جدید وردپرس، همه فایل‌های اصلی و هر ویرایشی که روی آن‌ها انجام شده است رونویسی می‌شوند. برای افزودن همان عملکرد در سایت به روز شده خود، باید دوباره به آن بازگردید و فایل‌های اصلی را مجددا ویرایش کنید.

همچنین باید به این نکته توجه داشت که همیشه افزونه‌ها را به روز نگه‌داریم تا سایت ما هم از لحاظ عملکردی و هم از لحاظ امنیتی از وضعیت نسبتا خوبی برخوردار باشد.

افزونه‌های ضروری وردپرس

وردپرس برای این که بهترین تجربه و عملکرد را به کاربران خود ارائه دهد، یک سری قابلیت‌های ضروری را از طریق افزونه‌های خود ارائه می‌کند.در این بخش فهرستی از ضروری‌ترین افزونه‌های وردپرس را برای هر وب‌سایتی معرفی می‌کنیم.

پلاگین وردپرس All in One SEO

افزونه وردپرس - All in One SEO

All in One SEO (AIOSEO) یک افزونه وردپرس و جعبه‌ابزار سئو کامل برای سایت‌های وردپرسی است. در حال حاضر بیش از دو میلیون نصب فعال برای این افزونه در دایرکتوری افزونه‌های وردپرس وجود دارد. صاحبان وب‌سایت از این افزونه برای بهبود رتبه‌بندی در موتورهای جستجوی و کمک به فرایند سئو استفاده می‌کنند. شما می‌توانید با نصب این افزونه بهترین تنظیمات سئو را برای وب‌سایت و حوزه خاص خود انتخاب کنید. البته لازم به ذکر است این افزونه فقط یک ابزار است و خود به خود فعال‌سازی آن به معنی انجام کار سئو نیست و سئو چیزی بیش از ابزارها و افزونه‌ها است.

شما با این افزونه سئو وردپرس در کمتر از 10 دقیقه می‌توانید ویژگی‌های پیشرفته SEO مانند نقشه‌های سایت XML، جستجوی بهینه، کلمات کلیدی SEO و بسیاری موارد دیگر را به راحتی تنظیم کنید. همچنین این افزونه چک‌لیست ممیزی سئوی کل وب‌سایت شما را از نظر خطاها تجزیه‌وتحلیل می‌کند و بینش‌های عملی برای بهبود سئوی درون صفحه (سئو داخلی) را در اختیار شما قرار می‌دهد.

AIOSEO در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می‌شود. نسخه رایگان این افزونه همه‌چیزهایی را که برای بهبود سئوی سایت خود نیاز دارید ارائه می‌کند ولی نسخه‌ پریمیوم آن شامل برخی ویژگی‌های قدرتمند مانند مدیر تغییر مسیر (ریدایرکت)، بررسی خطای 404 و ماژول سئوی تصاویر می‌شود.

افزونه Yoast SEO

افزونه وردپرس Yoast SEO

صرفاً ایجاد و انتشار محتوای باکیفیت برای رتبه گرفتن در موتور جستجو کافی نیست. شما باید آن را برای جذب بازدیدکنندگان جدید توسط موتورهای جستجو بهینه کنید. افزونه Yoast SEO به طور خاص طراحی شده است تا به کاربر کمک کند سئوی درون صفحه و سئو وردپرس خود را بهبود ببخشد تا ترافیک ارگانیک بیشتری را به سایت خود هدایت کند.

ویژگی‌های مختلف و عملکرد قوی Yoast، از جمله درج متاتگ‌های ضروری، ابزار لینک داخلی، و خوانایی و تجزیه‌وتحلیل سئو و بسیاری از موارد دیگر فرآیند بهینه‌سازی را برای صاحب سایت خودکار و ساده می‌کند. این افزونه وردپرس نیز در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می‌شود که برخی از سایت‌های ایرانی نیز نسخه پولی آن را به فروش می‌رسانند. نسخه پولی این پلاگین وردپرس ویژگی‌های بسیار پیشرفته‌ای برای کمک به فرایند سئو در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این افزونه با بیش از 135 میلیون دانلود، بیشترین دانلود را در میان افزونه‌های وردپرس دارد.

افزونه WP Rocket

افزونه وردپرس WP Rocket

افزونه دیگر این فهرست، افزونه WP Rocket است. راکت یک افزونه کش قدرتمند به‌حساب می‌آید که طیف وسیعی از ویژگی‌ها، از جمله پیش‌بارگیری کش، حذف CSS استفاده نشده، تأخیر در اجرای جاوا اسکریپت و بارگذاری تنبل یا  lazy load را برای سرعت بخشیدن به سایت وردپرس ارائه می‌دهد. چیزی که WP Rocket را از سایر افزونه‌های بهینه‌سازی سرعت متمایز می‌کند این است که پس از نصب و فعال‌سازی در سایت شما بلافاصله شروع به کار می‌کند. این افزونه نیز در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می‌شود.

افزونه امنیتی Wordfence

افزونه وردپرس Wordfence Security

Wordfence یکی از جامع‌ترین افزونه‌های امنیت وردپرس به‌حساب می‌آید. این پلاگین وردپرس شامل یک اسکنر بدافزار است که به سرعت به شما در مورد مسائل امنیتی هشدار می‌دهد و یک فایروال برای جلوگیری از حملات در سایت شما فعال خواهد کرد. همچنین امکان مشاهده بلادرنگ ترافیک، اقدامات هک در وب‌سایت شما و احراز هویت دومرحله‌ای و بسیاری ویژگی‌های امنیتی بیش‌تر را ، برای محافظت از سایت شما فراهم می‌کند.

این افزونه وردپرس نیز در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می‌شود. نسخه پریمیوم شامل ویژگی‌های بیشتری از جمله فایروال بلادرنگ، به‌روزرسانی امضای بدافزار و لیست سیاه IP می‌شود. Wordfence Security با بیش از 3 میلیون نصب فعال، محبوب‌ترین فایروال و اسکنر امنیتی وردپرس به‌حساب می‌آید.

افزونه المنتور در وردپرس

افزونه وردپرس- المنتور

اگر در کدنویسی تخصص زیادی ندارید به لطف وردپرس و افزونه‌های آن،همچنان می‌توانید با استفاده از یک افزونه صفحه ساز مانند المنتور (Elementor)، سایت وردپرس زیبا و سفارشی خود را ایجاد کنید.

Elementor یک صفحه ساز بصری با قابلیت کشیدن و رها کردن (درگ و دراپ) و امکانات طراحی پیشرفته است. با استفاده از این صفحه ساز، می‌توانید از میان صدها قالب انتخاب کنید و سپس با ویرایش موبایل Elementor آن‌ها را سفارشی کنید تا صفحاتی زیبا و ریسپانسیو ایجاد کنید. Elementor با ده‌ها ویجت ارائه می‌شود تا بتوانید به راحتی دکمه‌ها، تصاویر، کروسل و عناصر دیگری را به صفحه خود اضافه کنید. این افزونه نیز در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می‌شود که می‌توانید از آن به نحو احسن بهره ببرید و تجربه کاربری وب‌سایت خود را بهبود ببخشید.

افزونه UpdraftPlus

افزونه وردپرس- افزونه Udraftplus

با افزونه وردپرس UpdraftPlus، دیگر هرگز نگران پشتیبان گیری و بکاپ گیری دستی وب‌سایت خود نخواهید بود. می‌توانید از این پلاگین وردپرس برای پشتیبان گیری مستقیم از فایل‌های خود در فضاهای ابری مانند Dropbox یا Google Drive استفاده کنید و در صورت نیاز با یک کلیک آن‌ها را بازیابی کنید. اگر روزی برسد که سایت شما هک شود، سرور شما از کار بیفتد، یا مشکلی با به‌روزرسانی پیش بیاید، به ارزش این افزونه پی خواهید برد.

برای این افزونه نیز نسخه رایگان و پرمیوم موجود است. UpdraftPlus Premium حتی گزینه‌های ذخیره‌سازی ابری بیشتری از جمله OneDrive و Azure را فعال می‌کند و دارای ویژگی‌های بیشتری از جمله پشتیبان گیری افزایشی یا Incremental و رمزگذاری پایگاه داده است. این افزونه با بیش از دو میلیون نصب فعال، محبوب‌ترین افزونه برای برنامه ریزی پشتیبان گیری  است.

6 پلاگینی که در بالا معرفی شدند جزء ضروری‌ترین افزونه‌های وردپرس هستند و با نصب آن‌ها تا حدود زیادی عملکردهای وب‌سایت شما بهینه می‌شود. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا تولید سرنخ(lead)، سئو، طراحی، امنیت و سرعت سایت خود را بهبود ببخشید.

با این حال، اگر زمان و منابع لازم برای مدیریت افزونه‌های بیشتر را دارید، می‌توانید عملکرد سایت خود را با افزونه‌های دیگر گسترش دهید تا نیاز بازدیدکنندگان و کاربران در بخش فرانت‌اند و بک‌اند را بهتر برآورده کنید. در بخش بعد فهرستی از چند مورد دیگر از بهترین افزونه‌های وردپرس را معرفی خواهیم کرد.

بهترین افزونه‌های وردپرس

درست است که افزونه‌ها ابزارهای حیاتی هر وب‌سایت وردپرسی هستند و هرچه تعداد آن‌ها بیشتر باشد، عملکردهای بیشتری در سایت قابل ارائه خواهد بود، اما حقیقت این است که عملکرد سایت شما بیشتر به کیفیت افزونه‌ها بستگی دارد تا به کمیت آن‌ها. اگر افزونه‌های مورد استفاده شما استانداردهای کدنویسی وردپرس را رعایت نکنند یا به طور منظم به روز نشوند، می‌توانند سرعت سایت شما را کاهش دهند یا حتی امنیت سایت شما را به خطر بیندازند و سایت را کاملاً خراب کنند. برای جلوگیری از خطرات احتمالی فقط مطمئن شوید که هر افزونه‌ای که نصب می‌کنیداز اعتبار کافی برخوردار است.

MonsterInsights

افزونه وردپرس- MonsterInsights

MonsterInsights یکی از بهترین افزونه‌های وردپرس برای ساده‌سازی اتصال سایت وردپرس با Google Analytics است. قبل از این افزونه، برای راه‌اندازی این یکپارچه‌سازی، باید یا یک توسعه‌دهنده استخدام می‌کردید یا یاد می‌گرفتید که کد Google Analytics را در قسمت‌های مختلف قالب وردپرس خود اضافه کنید. با MonsterInsights، می‌توانید گوگل آنالیتیکس را دقیقاً در داشبورد وردپرس خود بدون نیاز به هیچ‌گونه کدنویسی خاصی اضافه کنید.

یک نسخه رایگان از این افزونه وردپرس وجود دارد که تمام ویژگی‌های اصلی مورد نیاز را در اختیار شما قرار می‌دهد. اما، نسخه پرمیوم امکانات قدرتمندتری مانند داده‌های لندینگ‌های برتر سایت، محصولات محبوب، تبدیل‌های فرم و موارد دیگر را ارائه می‌دهد. همچنین این افزونه دارای یک ابزار تحلیلگر داخلی است تا بتوانید عناوین سئو مؤثری بنویسید که باعث افزایش ترافیک و کلیک می‌شود. MonsterInsights به‌طور یکپارچه با Universal Analytics و Google Analytics 4 ادغام می‌شود.

پلاگین jetpack

افزونه وردپرس- jetpack

اگر می‌خواهید تا حد امکان تعداد کمتری پلاگین وردپرس در سایت خود نصب کنید، افزونه Jetpack به کمک شما خواهد آمد. Jetpack یک پلاگین قدرتمند همه‌کاره است که به سایت شما در ایجاد ترافیک، سئو، امنیت، پشتیبان گیری از سایت، ایجاد محتوا، و ایجاد و تعامل با کامیونیتی کمک می‌کند. با استفاده از این ابزار، می‌توانید آمار سایت خود را در یک نگاه مشاهده کنید، پست‌های جدید را به طور خودکار در شبکه اجتماعی به اشتراک بگذارید، سایت خود را در برابر حملات brute force محافظت کنید و بسیاری موارد دیگر.

این افزونه با بیش از 53 میلیون دانلود، دومین افزونه محبوب در وردپرس است. این افزونه نیز در دو نسخه رایگان و پولی ارائه می‌شود که نسخه پولی آن حاوی امکانات بسیار بیشتری است.

افزونه وردپرس Smush

افزونه وردپرس- پلاگین Smush

Smush نوعی پلاگین جهت بهینه‌سازی تصویر WPMU DEV برای وردپرس است. با استفاده از این افزونه وردپرس می‌توانید هر تصویری را که تا به حال به سایت خود اضافه کرده‌اید با یک کلیک بهینه کنید (برای بهینه‌سازی تصویر اندازه آن باید 5 مگابایت یا کمتر باشد). ازآنجایی که فایل‌های تصویری با داده‌های غیرضروری پر می‌شوند، بهینه‌سازی و فشرده‌سازی تصاویر سایت شما با Smush یک راه مؤثر و آسان برای افزایش سرعت سایت شما است.

Smush برای دانلود از دایرکتوری وردپرس به صورت رایگان در دسترس است اما یک نسخه حرفه‌ای برای کسانی که به دنبال بهینه‌سازی تعداد نامحدودی از تصاویر تا 32 مگابایت هستند نیز توسعه یافته است.

افزونه‌های وردپرس رایگان

فرض کنید می‌خواهید کسب‌و‌کار آنلاین خود را با کمترین  هزینه این کار را انجام دهید. خبر خوب این است که بیش از 55000 افزونه وردپرس رایگان وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها به‌صورت نامحدود استفاده کنید.

با این حال، از آنجایی که افزونه‌های رایگان دارای ضمانت یا پشتیبانی تضمینی بهترین عملکرد نیستند، قبل از نصب افزونه در سایت خود مطمئن شوید که به‌تازگی به‌روزرسانی شده و بازخوردهای خوبی داشته باشد. در ادامه به چند مورد از بهترین افزونه‌های رایگان می‌پردازیم.

افزونه ووکامرس

افزونه وردپرس ووکامرس

افزونه ووکامرس (WooCommerce) یک افزونه منعطف است که به شما امکان می‌دهد در چند دقیقه یک فروشگاه اینترنتی کامل را راه‌اندازی کنید. با استفاده از این ابزار می‌توانید به راحتی صفحات محصول، سبد خرید و پرداخت را ایجاد کنید. همچنین می‌توانید انواع روش‌های پرداخت را در سایت خود پیاده‌سازی کنید و گزینه‌های مختلف حمل‌ونقل از جمله ارسال رایگان و با نرخ ثابت را ارائه دهید.

WooCommerce همچنین دارای گزینه‌های مرتب‌سازی و دسته بندی است تا مشتریان بتوانند محصولات را بر اساس قیمت، جدید بودن، محبوبیت، رتبه‌بندی، دسته‌ها، برچسب‌ها و سایر ویژگی‌ها فیلتر کنند تا دقیقاً آنچه را که به دنبال آن هستند بیابند.

افزونه نقشه سایت Google XML

استفاده از پلاگین وردپرس Google XML کمک می‌کند تا مطمئن شوید که پست‌های شما سریع‌تر توسط گوگل، بینگ، یاهو و سایر موتورهای جستجوی اصلی ایندکس می‌شوند. از آنجایی که Google XML Sitemaps از انواع صفحات و URL های سفارشی پشتیبانی می‌کند، می‌توانید از این افزونه وردپرس برای ایجاد نقشه‌های سایت XML ویژه‌ای استفاده کنید که به خزنده‌های موتورهای جستجو کمک می‌کند تا ساختار سایت شما را بهتر درک کنند و آن را به طور موثرتری ایندکس  کنند.

Google XML Sitemaps به شما امکان می‌دهد صفحات خاصی را برای اولویت فهرست بندی تنظیم کنید و به طور خودکار موتورهای جستجو را در مورد پست‌ها و صفحات جدید شما مطلع می‌کند. با بیش از یک میلیون دانلود، این یکی از محبوب‌ترین افزونه‌های نقشه سایت برای وردپرس است.

افزونه Redirection

افزونه وردپرس- redirection

اگر یک سایت وردپرسی دارید و نمی‌خواهید به دلیل وجود لینک‌های شکسته خطر از دست دادن بازدیدکنندگان یا آسیب رسیدن به سئو سایت خود را داشته باشید، استفاده از افزونه Redirection بسیار توصیه می‌شود. Redirection یک افزونه ریدایرکت رایگان است که می‌تواند به شما در مدیریت این خطاها بدون نیاز به تغییر دستی آن‌ها کمک کند. با Redirection می‌توانید به راحتی ریدایرکت 301 را ایجاد و مدیریت کنید و خطاهای 404 را پیدا کنید. این افزونه نیز با بیش از یک میلیون نصب فعال، محبوب‌ترین افزونه تغییر مسیر برای وردپرس به‌حساب می‌آید.

سایت خود را با افزونه‌ها تقویت کنید

چه بخواهید فرم‌هایی را به سایت خود اضافه کنید، چه بخواهید به طور خودکار تصاویر خود را بهینه کرده و یا ترافیک خود را برای فعالیت مشکوک کنترل کنید، افزونه‌ها می‌توانند عملکرد سایت وردپرس شما را بهبود دهند. افزونه‌ها می‌توانند به شما کمک کند تا نیازهای امروز و آینده مصرف‌کنندگان خود را پیش‌بینی کرده و برآورده کنید.

در این مطلب آموزشی از مجله مبین هاست افزونه وردپرس و ابعاد مختلف آن را بررسی کردیم و در کنار آن ضروری‌ترین افزونه‌های وردپرس، بهترین‌  افزونه‌ها و چند مورد از افزونه‌های رایگان را معرفی کردیم.

سؤالات متداول

افزونه وردپرس چیست؟

در وردپرس، پلاگین یک نرم‌افزار کاربردی کوچک است که ویژگی‌ها و عملکردهای یک وب‌سایت وردپرس را گسترش می‌دهد.

چرا باید از افزونه وردپرس استفاده کنیم؟

وردپرس به تنهایی و به خودی خود محدود است و این افزونه‌ها هستند که می‌توانیم با آن یک وب‌سایت کامل و جامع با وردپرس طراحی کنیم، بنابراین استفاده از آن‌ها لازم و ضروری است.

بهترین افزونه سئو وردپرس چیست؟

افزونه‌های زیادی برای سئو وردپرس موجود هستند ولی طبق آمار و ارقام و همچنین گفته کارشناسان، افزونه‌هایی مانند Yoast Seo و All in One SEO دو مورد از بهترین‌های آن‌ها هستند.

امتیاز شما به این مطلب
دیدن نظرات
small

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 16 =

عضویت در خبرنامه مبین هاست
مطالب کدام دسته‌بندی‌ها برای شما جذاب‌تر است؟

آنچه در مقاله می‌خوانید

مقالات مرتبط
پیکربندی RAID در لینوکس
آموزش Ubuntu

آموزش گام به گام پیکربندی RAID در لینوکس

با استفاده از قابلیت‌های RAID نرم‌افزار لینوکس، می‌توان از ابزار mdadm برای ایجاد و مدیریت آرایه‌های ذخیره‌سازی استفاده کرد. ادمین‌ها از انعطاف‌پذیری بالایی در هماهنگ

خدمات مبین هاست